11. oktober 2019

Kent Nielsen: Fantastisk glad for at komme videre

Kent Nielsen: Fantastisk glad for at komme videre

SIF’s cheftræner roste både SIF-spillere og SIF-fansene efter pokaldramaet i Fredericia.

Silkeborg IF er efter et sandt pokaldrama klar til kvartfinalen i Sydbank Pokalen. Det skete efter en hektisk kamp, hvor SIF-holdet kom dårligt fra start.

– Vi spiller en meget dårlig første halvleg, hvor vi laver nogle store fejl, som vi kommer bagud på. Men vi får vendt det efter pausen, og jeg synes faktisk, at vi spiller en rigtig fin anden halvleg, fortæller cheftræneren, som alligevel kunne se sit hold komme bagud til aller sidst i den ordinære spilletid.

– Man når at stå at tænke, nå okay. Men så kommer vi mirakuløst tilbage, og så synes jeg, at vi får spillet klogt i omkampen, og får også lavet et fint mål, lød det fra SIF-træneren, som dermed sammen med resten af holdet kan se frem til en kvartfinale i pokalturneringen, som bliver afviklet i marts måned.

– Når vi har så meget modgang, som vi har, og så alligevel få vendt tingene rundt, det giver noget til holdet. Så stor ros til spillerne, og tak til et fantastisk publikum, som var der på en meget, meget våd dag. De blev ved til det sidste, og det hjalp os meget, fortalte Kent Nielsen efter sejren i Fredericia.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen