6. oktober 2019

Kent N.: Vores hidtil bedste kamp

Kent N.: Vores hidtil bedste kamp

Kent Nielsen var tilfreds med indsatsen men også bevidst om, at omverdenen bedømmer hans hold på antallet af point.

En træner og hans fodboldhold bliver af omverdenen bedømt på sejre. Og i den sammenhæng dumpede SIF endnu engang med 1-2 mod FC Midtjylland søndag aften på JYSK park. Alligevel var der ting, SIF-træner Kent Nielsen kunne glæde sig over på trods af nederlaget.

– Alt i alt spillede vi en fin kamp, klart den bedste i denne sæson. Vi turde spille og vi gjorde det også i perioder svært for FC Midtjylland. Vi viste også god fysik, men vi vidste også, og de indivduelt er gode, og det mærkede vi også undervejs, sagde Kent Nielsen, der også havde roser til målmand Rafael Romo, der hev serier af fine redninger ud af handskerne, specielt da SIF var presset i 2. halvleg.

Kent Nielsen var dog også bevidst om, at det i sidste ende er pointene, der tæller.

– Vi kan bruge kampen til meget internt, men i bund og grund handler fodbold om at få point, når vi bliver målt i omverdenen. Men det lever vi med. Vi spillede en god kamp mod Danmarks p.t. bedste hold – det er i hvert fald dem, der ligger nummer ét – og det var ikke her, vi havde forventet at hente point, selv om vi selvfølgelig troede på det og gik ud og arbejdede hårdt for det.

– Nu får vi lagt kampen ned, så er der reserveholdskamp i morgen, hvorefter vi glæder os til fredagens pokalkamp i Fredericia, sagde Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen