23. august 2019

Kent N: Vi har et offensivt DNA

Kent N: Vi har et offensivt DNA

Selvom SIF har indkasseret en del mål i starten af denne sæsons 3F Superliga, så bliver der ikke lavet om på holdets generelle offensive udtryk. Det ligger i holdets DNA, fortæller cheftræner, Kent Nielsen.

Med otte mål i seks kampe har SIF scoret pænt med mål i denne sæsons 3F Superliga. Alligevel har de mange scoringer ikke været nok til at vinde en kamp endnu for mandskabet, som i den anden ende har indkasseret 17 mål. Et alt for højt antal.

– Vi har mange spillere, hvis spidskompetencer ikke er i den defensive del. Derfor skal vi som kollektiv være bedre til at hjælpe hinanden, og det er det, som vi øver os lidt i, fortæller cheftræner Kent Nielsen.

I sidste sæson var det også de mange mål, som først og fremmest var medvirkende til, at SIF-holdet rykkede op. Derfor er det måske ikke så overraskende, at det er i offensiven, at Silkeborg IF-mandskabet har sine forcer i.

– Der er ingen tvivl om, at vi i vores trup har et mere offensivt minded DNA. Og selvfølgelig kan vi også blive dygtigere defensivt, og det synes jeg egentlig også har været fornemmelsen i de sidste to kampe. Her har vores modstandere så været mere effektive end os, lyder det fra Kent Nielsen.

Søndag venter Esbjerg, som i den seneste weekend fik den sejr, som SIF-holdet i øjeblikket hungrer efter. En modstander som aftvinger stor respekt hos Kent Nielsen.

– De har en stor tydelighed i deres spil, som man også så sidste år. De har gjort det rigtig stærkt, og har nu også fået deres første sejr i denne sæson, fortæller SIF-træneren, som lørdag har sidste træning med spillerne, inden det går løs søndag eftermiddag kl. 14.00 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen