14. november 2019

Kent N.: Træningskamp skal bruges til at holde truppen skarp

Kent N.: Træningskamp skal bruges til at holde truppen skarp

Silkeborg IF møder fredag formiddag Viborg FF i en testkamp. Et opgør som skal bruges til at holde intensiteten oppe i SIF-truppen i landsholdspausen.

Silkeborg IF møder Viborg FF på hjemmebane fredag kl. 11.00 på JYSK park.

– Det giver en mulighed for stadig at være i “spilmode”, og så giver det en mulighed for at se lidt yngre kræfter i spil, fortæller Kent Nielsen, som blandt andet glæder sig til at se Mads Kaalund an for SIF.

– Han gjorde det godt mod AGF, efter han var kommet tilbage fra en skade. Det giver ham en god mulighed for at få lidt spilletid, lyder det fra cheftræneren, som også lover spilletid til Emil Holten og U19-angriberen Alexander Lind.

Kampen spilles midt i landskampspausen. En pause som giver udfordringer midt i en travl tid.

– Som træner har jeg faktisk i mange år synes, at vi har lidt for mange landskampspauser. Det er en udfordring for en spillertrup at opretholde intensiteten, og der har vi så denne her gang valgt, at vi gerne ville spille mod en stærk modstander, lyder det fra Kent Nielsen.

Kampen mod Viborg kan du enten følge på JYSK park, eller også via vores livestream. Vi linker til livestreamet her på hjemmesiden i morgen.

Læs også: Kent Nielsen syner sin trup mod Viborg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen