14. november 2019

Kent N. syner sin trup mod Viborg

Kent N. syner sin trup mod Viborg

Fredag formiddag spiller SIF testkamp mod Viborg på JYSK park. SIF-træner Kent Nielsen har alle spillere, der er til rådighed, med til kampen, bl.a. nigerianske Frankline Okoye, der prøvetræner i SIF.

SIF tester formen fredag formiddag mod Viborg FF. Træningskampen, der er lagt ind midt i landskamp-pausen, bliver spillet kl. 11.00 på JYSK park, og der er gratis adgang.

SIF-træner Kent Nielsen tager alle de spillere, han har til rådighed, med til kampen. Der er også blevet plads til et nyt ansigt i form af den nigerianske forsvarsspiller Frankline Okoye. Den 20-årige centralforsvarer har senest optrådt i den bedste estiske liga, Meistriliiga, for klubben Tarku Tammeka FC, der sluttede midt i rækken. Den estiske sæson er slut, og Okoye har kontrakt-udløb til nytår og afsøger derfor sine muligheder.

Kent Nielsen har også taget U19-angriberen Alexander Lind med. Han lavede et fint indhop i mandagens reserveliga-kamp, ligeledes mod Viborg, hvor han stod bag målet til 3-1. Han trænede med truppen torsdag formiddag og var også med sidste fredag inden Horsens-kampen.

Ronnie Schwartz er udtaget, men tvivlsom, fordi han stadig døjer lidt med den skade, der tvang ham ud af Brøndby-kampen. Helt ude er Anders Hagelskjær, der måtte lade sig udskifte i pausen i Horsens efter et sammenstød med den ene stolpe. Frederik Alves Ibsen bliver også fortsat skånet efter sit afbud til U21-landsholdet, mens Shkodran Maholli også må stå over sammen med Marc Rochester.

Rafael Romo og Mads Emil Madsen er heller ikke med på grund af landsholdsopgaver for henholdsvis Venezuela og det danske U21-landshold.

Dermed ser truppen således ud:
1. Oscar Hedvall
2. Frankline Okoye
4. Simon Jakobsen
5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Jeppe Okkels
8. Andreas Heimer Hansen
11. Emil Holten
13. Mathias Hebo
14. Dennis Flinta
17. Mads Kaalund
18. Pelle Mattsson
19. Nicolai Vallys
22. Valance Nambishi
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Gertsen
26. Rasmus Carstensen
27. Sebastian Jørgensen
29. Ronnie Schwartz
30. Thomas Nørgaard
31. Alexander Lind

På listen over langtidsskadede spillere finder man fortsat Milan Massop, Gustav Dahl, Magnus Mattsson og Magnus Dalsgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen