23. februar 2020

Kent N.: Super præstation mod et godt hold

Kent N.: Super præstation mod et godt hold

SIF’s cheftræner kunne lide, det han så fra sit hold i søndagens 1-1 kamp på JYSK park mod FC København.

SIF gjorde mange ting rigtigt søndag eftermiddag mod FC København, og det var der anerkendende ord fra cheftræner Kent Nielsen for. Men også lidt ærgrelse over, at det kun kastede et enkelt point af sig efter 1-1.

– Det var en super præstation, og vi kan godt bruge det ene point. Men vi kunne også på forhånd se mulighederne for at hente dem alle tre, og vi spiller en kamp, hvor vi selvfølgelig ikke helt kan holde FCK fra chancer. Men så mange havde de jo heller ikke, sagde Kent Nielsen efter kampen på JYSK park.

– Vi viste et godt udtryk, og vi havde evnen til at gøre noget med bolden, når vi havde den. Og det var vel at mærke mod et klassehold. Det er jeg godt tilfreds med, slog Kent Nielsen fast.

Han blev også spurgt ind til hans reaktion i forbindelse med FC Københavns udligning i 2. halvleg.

– Op til målet evnede vi ikke helt at tage fat i bolden og spille det short-passing-spil, der var en del af planen. Men jeg synes, at vi efter udligningen bider tænderne sammen. Det var også derfor Okkels kom på banen for med sin fart at udfordre FCK. Vi manglede dog lige den nødvendige skarphed og dygtighed for at kunne afgøre kampen.

Til spørgsmålet om det ene point overhovedet er brugbart i SIF’s situation i bunden af rækken, sagde Kent Nielsen:

– Situationen er den samme, som den var, da vi begyndte på foråret. Vi skal skrabe så mange point sammen, som muligt. Vi bruger ikke tid på at gøre status efter hver kamp, men vi koncentrerer os om at hente så mange point, som muligt. Det er der ikke ændret på, slog han fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen