9. marts 2020

Kent N.: Målet er stadig point

Kent N.: Målet er stadig point

Kent Nielsen havde ros til sit hold ligesom han hyldede heldet, da SIF mandag aften vandt 2-1 over AGF på JYSK park foran tomme tribuner.

Kent Nielsen var som altid sit eget rolige jeg, da han mødte pressen efter mandagens sejr på 2-1 over AGF på JYSK park. En enkelt munter bemærkning blev det dog til, idet han gik ud for at gå på TV3 Sport og passerede journalisterne i mixed zone i kælderen: “AGF kan vi altid slå, uanset om stadion er stopfyldt eller helt tomt,” sagde han med henvisning til 4-3 sejren foran godt 22.000 tilskuer på Ceres Park i efteråret kontra mandagens kamp for tomme tribuner på grund af corona-virus.

Foran mikrofonen var han mere afdæmpet.

– Vi har slidt hårdt mod stærke modstandere på det seneste. I dag lykkedes tingene samtidig med at vi havde det held, der også skal til. Men jeg synes, at vi lavede mange gode ting også. I 1. halvleg sætter vi meget godt spil sammen, mens vi skal kæmpe mere for det efter pausen, hvor vi havde det svært i perioder, sagde Kent Nielsen.

Efter tre superliga-kampe i træk uden nederlag og en lige pokalkamp i Horsens, der endte med straffesparksnederlag blev Kent Nielsen spurgt til “forvandlingen”, SIF-holdet har været igennem.

– Vi var et uprøvet hold, da vi rykkede op. Nogle lærer hurtigt, andre er lidt længere tid om det, vi var lidt længe om det. Samtidig har vi fået nogle gode nye signings ind i vinterpausen, men i bund og grund handler det om, at spillerne har fået en klar fornemmelse af, hvad der kræves for at klare sig i Superligaen, sagde Kent Nielsen.

Og så slog han fast, at opgaven ikke er ændret efter de seneste ugers resultater.

– Det handler stadig om at hente så mange point, som overhovedet muligt.

Inden næste søndags hjemme kamp mod FC Nordsjælland er SIF stadig placeret på sidstepladsen, men har nu øjenkontakt med både Esbjerg og Hobro. Vestjyderne er to point foran SIF, Hobro fire.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen