23. april 2021

Kent N.: Mål imod al logik

På en dag, hvor SIF aldrig fik sit hurtige spil til at flyde hæftede Kent Nielsen sig ved, at det mod al SIF-logik blev til mål efter standard-situationer. 

En træner er sjældent utilfreds, når hans hold har vundet 2-0. Endda i en topkamp mod divisionens nummer 1. SIF-træner Kent Nielsen var da heller ikke decideret utilfreds, men ovenud begejstret var han heller ikke.

– Det bliver en til tider meget taktisk kamp med mere organisation og struktur end flow i spillet. På det spillemæssige parameter var vi ikke gode i dag, så det skal selvfølgelig tilskrives Viborgs evne til at gøre rummene små. Dér havde vi i dag ikke kvaliteten til at finde modtræk til det, sagde Kent Nielsen i sin efter-evaluering af kampen.

Han så imidlertid ganske tilfreds ud over måden, målene så blev skabt på, når det nu ikke kunne være på de hurtige angrebskombinationer. Det skete efter et frispark og et hjørnespark, elementer i spillet SIF ellers ikke har haft den store dygtighed til at udnytte hidtil i sæsonen.

– Mod al logik blev det to standardsituationer, og så lige præcis i dag. Det var vigtigt. Et fodbold skal evne mange facetter af spillet. Vi har det tekniske og hurtige spil som vores varemærke, men på dage som i dag, hvor det ikke rigtig kører, skal man også kunne andre ting. Det viste vi i dag, at vi kan, sagde Kent Nielsen.

Med sejren over Viborg samtidig med Esbjergs nederlag på 1-0 i Helsingør fastholder SIF andenpladsen, nu med fire point op til Viborg på førstepladsen og syv point ned til Esbjerg på tredjepladsen.

Næste kamp er på søndag i Fredericia med kampstart kl. 14.00. Næste hjemmekamp er torsdag 6. maj kl. 19.00 mod Esbjerg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen