6. august 2021

Kent N: Jeg er stolt af vores omstillingsspil

Efter slutfløjtet i 3F Superligaen på JYSK Park mellem SIF og Viborg stod der 4-1 til hjemmeholdet på måltavlen

Efter slutfløjtet i 3F Superligaen på JYSK Park mellem SIF og Viborg stod der 4-1 til hjemmeholdet på måltavlen. Derfor skulle man tro, at det på alle måder var en tilfreds og lettet cheftræner Kent Nielsen, der efter kampen fortalte om sit holds første sejr i sæsonen i den bedste række. Men det var absolut ikke kun lutter lagkage og roser, som Kent Nielsen delte ud til sine spillere.

– I pausen var jeg mildt sagt rasende. Selv om vi føret med 1-0, var der alt for mange ting, der ikke fungerede. Vi lavede alt for mange fejl, og der var meget at rette op på til 2. halvleg. Men det skal også siges, at helhedsindtrykket efter kampen er absolut positivt, sagde Kent Nielsen.

Efter at have fortalt om sin utilfredshed med 1. halvleg, som Viborg FF for det meste sad tungt på med et solidt fysisk pres, lyste Kent Nielsen til gengæld op i et stort smil, da han fortalte om sit holds 2. halvleg.

– Vores omstillingsspil i 2. halvleg er jeg meget tilfreds med, hvis jeg skal sige det mildt. Det var fornemt. Viborg gjorde det i perioder svært for os, men vores omstillinger sad lige i skabet og reddede kampen for os, sagde cheftræneren.

Kent Nielsen uddelte store roser til gæsterne, som han mente havde spillet en god kamp. Han sagde, at han sagtens kunne forstå, hvis spillere og trænere fra Viborg FF sad i omklædningsrummet med en fornemmelse af, at de ikke fik udbytte efter fortjeneste.

Kent Nielsen udtrykte store glæde og tilfredshed med, at det efter tre uafgjorte nul-kampe endelig lykkedes at få gange i scoringerne for tre af hans angribere. Men hvis man ser bort fra omstillingsspillet i 2. halvleg er der flere parametre, der skal rettes op på til de kommende kampe.

– Vi må erkende, at vi fysisk ikke stod distancen i 1. halvleg. Det er én af de ting, der skal arbejdes med. Men i dag skal vi have lov til at glæde os over, at vi efter fire kampe stadig er ubesejrede, og at vi har fået gang i målscoringen. Det er ikke så ringe endda, men der er plads til forbedringer på flere parametre, siger Kent Nielsen.

Cheftræneren hæftede sig ved, at der specielt i 1. halvleg blev lavet alt for mange tekniske fejl, og det lagde han ikke skjul på overfor spillerne i pausen. SIF vandt primært kampen på flot omstillingsspil, og seks point efter fire kampe er et godkendt udbytte, også selv om Kent Nielsen efter kampen sad tilbage med blandede følelser over sit holds præstation.

Men underholdende var det under alle omstændigheder for tilskuerne, og måske også en smule for underholdende for cheftræneren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen