18. august 2019

Kent N.: Ikke kedeligt at være SIF-træner

Kent N.: Ikke kedeligt at være SIF-træner

Der var ting, SIF-træner Kent Nielsen var forbandet over efter 3-3 mod SønderjyskE. Men også opløftende tendenser i spillet.

Tingene er sjældent sort-hvide for en fodbold-træner. Og sådan havde SIF-chef Kent Nielsen det også efter søndagens 3-3 kamp mod SønderjyskE, en kamp der afslørede både holdets styrker og svagheder.

– I bund og grund er vi jo et hold, der ikke skal stå og forsvare sig i en hel kamp. Hvis det er betingelserne, så er vi udfordret. Men man er nødt til at balancere tingene. SIF er et hold, der er bedst, når det har bolden, men det er også det, vi skal blive endnu bedre til. Der er situationer i 1. halvleg, hvor vi taber bolden for let efter at have erobret den. Og så kommer vi til at sætte os selv under pres. Så det er lidt en både-og følelse, vi står med. Vi er forbandede over, at vi ikke kan holde 2-1 føringen, men vi er også bevidste om, hvad det er vi skal blive bedre til, sagde Kent Nielsen efter kampen.

Han slog også fast, at det ikke er kedeligt at være SIF-træner. Hvor de fleste bundhold har svært ved at score mål, så synes opgaven i SIF at blive bedre til at forhindre modstanderen i at score dem.

– SønderjyskE viste jo, hvilke ting vi har det svært med. Den power, de kom med, havde vi problemer med. Men offensivt skaber vi chancer til mere end de tre mål, Ronnie Schwartz scorer, og havde vi været lige så effektive som SønderjyskE var på deres chancer, havde vi vundet. Og selvfølgelig er det irriterende, at vi lukker dem ind i kampen. Men vi får samtidig vist, at vi igen kan levere mod et hold, der har ambitioner om top 6, sagde Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen