2. maj 2021

Kent N.: Hårdt tilkæmpet sejr

Kent Nielsen erkendte, at SIF måtte kæmpe hårdt for sejren. Men med endnu tre point og endnu et clean-sheet understregede han også, at det ikke er tilfældigt. 

– En hårdt tilkæmpet sejr, lød SIF-træner Kent Nielsens første reaktion på søndagens 1-0 sejr over FC Fredericia på Monjasa Park. Fredericia havde perioder i kampen, hvor de gjorde det svært for SIF’erne, men i sidste ende kunne SIF foran 1-0 køre bolden rundt i slutminutterne og dermed sikre sig endnu en sejr i et forår, der indtil videre har budt på 10 sejre og en enkelt uafgjort.

Ikke tilfældigt vi vinder
– Vi kan sagtens se, at der er ting, vi skal blive bedre til. Men når det er sagt, så vinder vi endnu en sejr og holder samtidig nullet. Det er altså ikke helt tilfældigt, når det efterhånden er sket så mange gange, slog Kent Nielsen samtidig fast med henvisning til, at SIF i ni ud af de 11 kampe i foråret er gået fra banen uden at modstanderen har scoret.

I sin analyse af kampen hæftede Kent Nielsen sig ved, at Fredericia kom bedst fra start i begge halvlege, og at SIF i de perioder var udfordret.

– Men jeg synes også, at vi i begge halvlege får os spillet godt ind i kampen igen. Vi har mange gunstige situationer, der ser lovende ud, men vi mangler lige den sidste beslutsomhed eller dygtighed i at gøre det til store muligheder. I den anden ende har Fredericia et par store chancer, bl.a. til (Kristian) Kirkegaard og (Samson) Iyede, der voldte os problemer, men Patrik (Gunnarsson) i målet havde nogle fine redninger i afgørende situationer, lød det fra Kent Nielsen.

God modstander
På positiv-siden noterede Kent Nielsen sig desuden, at SIF spillede stærkt i slutfasen, da Fredericia forsøgte at lægge et afsluttende pres.

– Man kommer aldrig til at se os stå nede ved hjørneflaget og trække tiden. Den måde vi skal lukke kampe ned på, er at køre bolden rundt og måske også komme til chancer ad den vej. Vi fik den kørt godt rundt og lukkede dermed af i dag, og det var fint, selv om det ikke lykkedes os at skabe chancer. Fredericia spillede en stærk kamp mod HB Køge senest, og det tog de med sig ind til kampen mod os. Det var en god mostander, vi mødte, lød det fra SIF-træneren.

SIF er nu et point efter Viborg på førstepladsen, mens der stadig er syv point ned til Esbjerg på tredjepladsen. SIF’s næste modstander på JYSK park er netop Esbjerg torsdag aften.

– Nu glæder vi os over sejren i dag, og så ser vi derefter frem til Esbjerg-kampen. Det er også et opgør, vi glæder os til, slog Kent Nielsen fast.

SIF kan med en sejr torsdag bringe sig 10 point foran Esbjerg – med fire kampe igen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen