18. juni 2020

Kent N.: Håber vi fortsætter takterne fra OB-kampen

Kent N.: Håber vi fortsætter takterne fra OB-kampen

Silkeborg IF møder torsdag aften Lyngby Boldklub på udebane. Et mandskab som SIF-cheftræner Kent Nielsen har stor respekt for. Til kampen må han undvære Júnior Brumado i front. Her kan du læse, hvem cheftræneren i stedet satser på fra start.

Det er ikke det gode humør, som har manglet i SIF-truppen de seneste dage. 6-0 sejren over OB har givet SIF-holdet et godt mentalt rygstød inden de kommende kampe i gruppespillet. Opgaven for Kent Nielsen og trænerteamet har derfor været at forsøge at viderebringe den gejst og energi, som holdet udstrålede både under og efter mandagens kamp.

– Der er ingen tvivl om, at man godt kan mærke, at det giver noget energi og overskud, selvom vi godt har vidst, at vi har været inde i en lang periode, hvor vi har været stærke. Det giver bare noget andet at vinde. Og det skal vi forsøge at bære med videre mod Lyngby, fortæller cheftræneren, som ikke er bekymret over de mange kampe, som holdet indenfor en kort periode skal igennem.

– Jeg har en stor tro på, at vi har trænet vores spillere, så de kan håndtere det. Det er et vilkår, og det er også noget, som man skal have lært, lyder det fra Kent Nielsen.

Stor respekt

Modstanderen fra Lyngby har i de seneste år været lidt af en skrækmodstander for SIF. Hele 12 gange indenfor de seneste fire år har de to hold tørnet sammen. Og næsten hver gang har det været med sjællandsk sejr. Således blev det også i de to holds første to kampe i grundspillet i denne sæson.

– Jeg har enorm respekt for det arbejde, som Christian (Nielsen, red.) har lavet med truppen i Lyngby. De har fundet en fin balance mellem nogle unge spillere, som de har givet muligheden, og så en kerne af nogle erfarne spillere, som søger at spille fodbold, fortæller Kent Nielsen, som glæder sig til at se, hvem af de to hold der kan være bedst med bolden.

I angrebet hos Silkeborg mangler to-målsskytten fra mandagens kamp mod OB. Júnior Brumado må sidde over med karantæne. I stedet bliver det Emil Holten, som skal være forreste mand for SIF, afslører Kent Nielsen.

– Det bliver Emil, som kommer til at starte. Han har lavet nogle rigtig fine indhop på det seneste. Han er en anden type end Brumado. Vi får ikke en lige så stærk opspilsstation, men vi får en meget energisk og dybdeløbende angriber, som vi skal forsøge at få udnyttet bedst muligt.

SIF møder Lyngby torsdag aften kl. 18.00. Kampen bliver vist på TV3 Sport.

Du kan se truppen til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen