22. november 2019

Kent N. glæder sig til bundbrag

Kent N. glæder sig til bundbrag

På søndag slutter to ugers landskamp-pause, og SIF-træner Kent Nielsen glæder sig til at sende sit mandskab i kamp igen, når Esbjerg gæster JYSK park søndag eftermiddag.

Kent Nielsen har ventet utålmodigt på at sende sine spillere i kamp igen efter to ugers kamppause. Og på søndag sker det, når SIF og Esbjerg mødes i et bundbrag på JYSK park.

– Efter en landskamppause er vi klar til superliga-fodbold igen, og det har vi glædet os til. To ugers turneringspause kan føles som lang tid midt i den ellers vante kamprytme, især efter en præstation, som den, vi leverede i Horsens senest, siger Kent Nielsen til kampmagasinet GO’ KAMP, der uddeles ved indgangene til JYSK park på søndag.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over nederlaget, især fordi vi sagtens kunne have fået point med os. Men jeg hæfter mig også ved, at vi overordnet set er på vej i den rigtige retning. I årets første opgør mod Horsens tabte vi 0-3, denne gang blev det 1-2, og ser vi på de seneste tre kampe mod Hobro, Brøndby og Horsens er vi gået fra 2-9 i første møde til 2-4 i andet, fortsætter han.

– For mig har det dog, uanset om det er gået godt eller skidt, altid handlet om at finde en balance. Vi skal ikke juble overgearet efter sejre, men selvfølgelig glæde os over dem og tage den selvtillid, de udløser med os. På samme måde skal vi heller ikke gå i kulkælderen over et nederlag, men lære af dem og forbedre os dér, hvor vi fejlede. Det er vejen til resultater, og det håber og tror jeg på vil være synligt søndag, når vi tager imod Esbjerg, lyder det fra SIF-træneren.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen