14. februar 2021

Kent N. glad for tre point, nul mål imod og indsatsen

På det overordnede plan var Kent Nielsen særdeles tilfreds med sit hold efter 2-0 sejren over Hvidovre, men han ærgrede sig over det sidste kvarter. 

Kent Nielsen var en tilfreds træner efter at han havde set sit hold vinde 2-0 på JYSK park over Hvidovre i forårspremieren søndag. Op til kampen havde han selv været spændt på at se, hvor holdet egentlig står, når det er alvor.

– Hvor er det vi står? Det blev vi spurgt om i hele ugen op til kampen. Og det er altid svært at svare på, for det er sæsonens første kamp, der kommer til at definere det. Bedømt på det, jeg så i dag, står vi godt. Vi gør vi det godt på en hel del parametre. I 1. halvleg spiller vi blændende, men det er et klart minus, at vi ikke er mere effektive, end tilfældet er. Vi har de i særklasse største chancer før pausen og spiller stort set Hvidovre ud af banen, sagde Kent Nielsen efter sejren.

Respekt for Hvidovre
– Vi vidste godt, at skulle have respekt for Hvidovre. De har mange gode boldspillere og en del erfarne spillere. Dem får vi stort set taget ud af kampen i 1. halvleg med energi og hårdt pres. Vores spil sad dér. Vi vidste godt, at det kunne blive svært at nedbryde dem, og vi havde talt om, at vi skulle blive ved og så slå til, når de fejlede. Og det er så det, vi gør i 2. halvleg, som bliver lidt mere kontrolleret, fortsatte han og ærgrede sig derefter over, at Hvidovre kom ind i kampen i det sidste kvarter.

– Til sidst i kampen løber vi tør for kræfter, og er der noget, vi skal være lidt utilfredse med, så er det, at vi ikke evner at spille kampen sikkert hjem. De kunne godt have scoret. Og hvad kan der så ske… Så ved vi alle sammen, at der kan blive spænding.

Helenius leverede det, vi havde håbet på
– Men overordnet og set oppe fra helikopteren, så er jeg glad for de tre point, glad for at vi holder nullet og glad for store dele af kampen. Og så er der ingen tvivl om, at vi skal have lært at spille sådan en kamp som denne her hjem.

Kent Nielsen var naturligsvis også glad for, at januars profil-indkøb af Nicklas Helenius viste sig effektivt fra første kamp.

– Det var det, vi havde håbet på. Han har afslutningsfærdigheder, og han har også nogle situationer, hvor han fungerer som opspils-station. Det ved vi, at han kan. Og så er der ingen tvivl om, at han stadig skal arbejde hårdt på at indgå endnu mere i det hurtige spil, vi praktiserer. Det ved vi, at han evner, og når det bliver finpudset, vil vi også få det fulde udbytte af ham, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen