30. september 2020

Kent N.: Frækhed, kvalitet og omtanke

Kent Nielsen var tilfreds med det meste af det, han overværede fra sit hold onsdag aften i Kolding.

Der kom masser af roser ud af munden på SIF-træner Kent Nielsen efter den overbevisende 4-0 sejr i Kolding onsdag aften. Den erfarne træner var ganske enkelt tilfreds, med det meste af det, han så fra sine spillere i løbet af de 90 minutter på Kolding Stadions velplejede hybridgræs-tæppe.

– Vi var fint i kontrol og i modsætning til i søndags får vi også scoret på vores chancer. Vi var også efter min mening i kontrol i store dele af kampen. Men det er jo sådan det er, resultatet er altafgørende, selv om præstationen også skal med i bedømmelsen, og jeg synes, at præstationen var god i dag. Vi spillede frækt, med kvalitet og med omtanke. Så alt i alt var det fornuftigt, som vi siger Jylland, lød det fra SIF-træneren.

Han mente heller ikke, at sejren var et mål for stor.

– I fodbold gælder det om at man sætter sig i en situation, hvor man vinder fodboldkampe. Der er en masse faktorer offensivt og defensivt, der skal hænge sammen, og i dag er vi ikke i nærheden af at tabe. Og så producerer vi samtidig det antal chancer, der gør at 4-0 er i orden. Når vi er i hopla og har den kvalitet i spillet centralt, som vi havde i dag, så er vi svære at have med at gøre, konkluderede han.

Kent Nielsen ville ikke høre tale om, at Kolding var en let modstander og et hold, som SIF’erne skal vinde stort over.

– Sådan ser jeg ikke på det. Jeg har set Koldings tidligere kampe, og jeg kan godt forstå, at de ærgrer sig meget, og det er lidt uforståeligt, at de ikke har fået point, for de har været væsentligt bedre end nul point indikerer. Men i dag var der ingen tvivl om at vi var de stærkeste.

– Kolding er et hold med spillere, der har spillet mange kampe. Så kan det godt være, at det er i 1. division og 2. division, men det er noget, vi skal deale med. Vi er et ungt hold, og hvad med fysikken, spørger mange, men vi har fundet en vej, så det bliver på vores præmisser, analyserede Kent Nielsen.

– Dejligt at få en kamp, der ikke ender med at vi skal sidde med nerverne uden på tøjet, sluttede han.

Nu gælder det fuld fokus mod lørdagens opgør mod Hobro.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen