22. august 2020

Kent N.: Fortjent sejr

Kent N.: Fortjent sejr

SIF-træner Kent Nielsen var godt tilfreds med indsatsen i lørdagens testkamp mod AaB, der blev vundet 2-1.

SIF’s cheftræner Kent Nielsen var godt tilfreds med sit hold efter 2-1 sejren i Aalborg lørdag eftermiddag. Det var den anden sejr af lige så mange mulige mod Superliga-hold efter at det for en uge siden blev 3-1 over SønderjyskE.

– Det var fint, og ingen kan pege fingre af, at det var fortjent. Vi leverer godt både offensivt og defensivt, men specielt i 2. halvleg bliver er det mere den defensive del og så nogle omstillinger, der præger kampen for os. Vi skal være ærgerlige over, at vi ikke scorer flere mål, selv om de også godt kan score. Vores chancer er både større og flere. Det var en velgennemført kamp, hvor vi efter 5-10 minutter får styr på det efter en svær start, sagde Kent Nielsen efter opgøret i det nordjyske.

Kent Nielsen advarede samtidig om ikke at lægge for meget i, at SIF nu har vundet to gange over hold fra Superligaen.

– Træningskampe er træningskampe. Det er selvfølgelig altid rarest at vinde, men der er jo mange ting i det. I dag havde AaB blandet sit hold, og vi ved heller ikke, hvordan de har trænet. Det vi godt kan rose os selv over er måden, vi vinder kampen på. Det er jo ikke held og tilfældigheder. Der er nogle ting i vores spil uanset om man møder et fysisk stærkt hold som SønderjyskE eller et mere teknisk som AaB, kan vi godt i perioder gøre det rigtigt svært for dem. Det lover godt, og man skal ikke tage noget fra vores præstation. Men det er stadig træningskampe, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen