29. maj 2020

Kent N.: Et tæt opgør med få chancer

Kent N.: Et tæt opgør med få chancer

SIF’s cheftræner Kent Nielsen erkendte, at FC Nordsjælland havde indivduelle kvaliteter, der afgjorde kampen. Men han fandt, at begge hold var dygtige til at stække hinandens offensiv.

Kent Nielsen var naturligvis skuffet over SIF’s nederlag fredag aften i en kamp, der var fattig på chancer.

– Jeg synes, at det var et tæt opgør med få chancer. Begge hold var dygtige til at udligne hinandens offensive styrker, men FC Nordsjælland havde nogle individuelle kvaliteter, der blev afgørende. De scorede to gode mål, og det er dér, vi taber, konkluderede SIF-træneren.

Kent Nielsen syntes generelt, at hans hold kom med et godt udtryk mod en stærk modstander, der sæsonen igennem har været et af 3F Superligaens mest scorende. Men han erkendte også, at der manglede noget foran mål hos SIF.

– Egentlig synes jeg, at vi havde mange gode erobringer, men derefter var vi for langsomme og savnede kvalitet, sagde han.

Han blev også bedt om at forholde sig til konsekvenserne af nederlaget, der efterlader SIF i en meget svær situation i bunden af ligaen.

– Uanset hvad, så bliver vi ved med at se muligheder. Det handler om at samle så mange point sammen, som muligt, og så må vi gøre tingene op, når vi ser, hvordan det er gået, sagde han.

SIF spiller igen på næste søndag, 7. juni, kl. 17.00 ude mod SønderjyskE.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen