13. marts 2021

Kent N.: Et stærkt statement

Lørdagens sejr på 3-0 i Hobro var en imponerende manifestation overfor en stærk modstander, mente cheftræner Kent Nielsen efter kampen.

Vel er der ting, der kan blive bedre. og vel var det ikke alt, der lykkedes for SIF i Hobro lørdag eftermiddag. Men en sejr på 3-0 på en svær udebane taler for sig selv, mente SIF-træner Kent Nielsen efter kampen.

– Der er grund til at give ros til hele truppen – både dem, der startede på banen og dem, der kom ind undervejs. Jeg synes det er imponerende at gå herop og vinde 3-0. Et stærkt statement, ikke mindst overfor os selv. Vi vidste, at det ville blive en bøvlet kamp, men set over 90 minutter gjorde vi det overbevisende. Vi er bevidste om, at der stadig er ting, vi kan blive bedre til, og det arbejder vi videre med, sagde Kent Nielsen i sin evaluering af kampen bagefter.

Kent Nielsen havde således templet et stort “godkendt” ud over resultatet og kunne også på de fleste punkter godkende præstationen.

– Vi får generelt meget ros for vores evne til at kontrollere kampe. Men i dag synes jeg, at vi var for sårbare overfor omstillinger, og det skal vi arbejde på at forbedre. Og så ligger der en kæmpe udfordring i at stå overfor en så velorganiseret modstander, som Hobro er. Vi havde især i 1. halvleg svært ved at finde løsninger, og når man kommer til chancer, gælder det om at være effektiv. Det var vi også, men mest i 2. halvleg, hvor kampen reelt var afgjort efter at vi kom på 2-0, sagde Kent Nielsen videre.

Med sejren på 2-0 rykkede SIF op på andenpladsen i 1. division, idet Esbjerg lørdag tabte 0-2 i Viborg. SIF er dermed et point og en betydeligt bedre målscore foran vestjyderne, mens der fortsat er syv point op til Viborg på første-pladsen. Det skænkede Kent Nielsen dog ikke mange tanker.

– Jeg ved faktisk ikke engang, hvordan det endte i Viborg. Og jeg er også lidt – i gåseøjne – ligeglad. Der er ingen grund til at koncentrere sig så meget om de andre, når vi selv er i en position, hvor vi kan afgøre tingene. Så betyder det mindre, hvad konkurrenterne leverer af resultater, sagde Kent Nielsen – og spurgte derpå til resultatet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen