16. september 2020

Kent N.: Altid rart at komme på tavlen

Kent Nielsen var glad for den defensive præstation, men mente at SIF skulle have været mere effektive foran Skive’s mål i onsdagens 2-0 sejr på JYSK park.

Kent Nielsen var en tilfreds træner efter onsdagens 2-0 sejr, der må betegnes som en ganske sikker én af slagsen i kategorien to-måls sejre.

– I dag spiller vi godt rent defensivt. Det er først til sidst, da vi begynder at blive lidt forsigtige, at de kommer til noget. Ellers synes jeg, vi spiller godt, indledte Kent Nielsen, der dog gerne havde set sit hold være foran allerede ved pausen. Chancerne og spil-dominansen var til det.

– Vi har chancerne i 1. halvleg og skal score, men der er ingen tvivl om, at vi stadig skal øve os i at spille mod meget kompakte og velorganiserede forsvar. Det der er kunsten, er at blive ved og samtidig sørge for, at modstanderen ikke får chancer. Og det var vi gode til. Det var en fortjent sejr og godt at komme på tavlen med tre point, sagde SIF-træneren, der også understregede, at Skive ikke var nogen let modstander at nedkæmpe.

– Det var ikke nogen let kamp. Det var bøvlet, og vi skulle blive ved og ved og ved og stadig bevare koncentrationen og kvaliteten. Og det var det, der gjorde, at vi fik scoret, sagde han om målene, der faldt i den sidste halve time.

Kent Nielsen ville ikke være med til at kalde det en lettelse at vinde. Men en god følelse stod han med.

– Det er altid rart at komme på tavlen – både scorings- og pointmæssigt. Derfor var det rart, at det skete. Men jeg havde også forventet det. Det var min forventning, at vi var stærke nok til at slå Skive. Jeg har respekt for dem, og de var også bøvlede at spille imod. Så respekt for dem, men det er også et hold, vi skal vinde over, når vi er bedst. Og det gjorde vi i dag.

Det var også spillere, som Kent Nielsen fremhævede for indsatsen:

Mark Brink var god, Valance (Nambishi) var god, da han kom ind, og så synes jeg også, at Wessam (Abou Ali) fik vist kvaliteter, og han skulle også have scoret. Alt i alt en solid præstation på den offensive del og en rigtig stærk præstation på den defensive del, konkluderede Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen