5. november 2021

Kent Madsen: Vi har ingen klausuler

Administrerende direktør Kent Madsen slår fast, at Silkeborg IF er i en positiv udvikling, og at der ikke er umiddelbare planer om at sælge profiler i det kommende transfervindue.

En øjeblikkelig femteplads i 3F Superligaen, stærkt præsterende spillere og udtagelser til både U21- og A-landshold. Der er meget at glæde sig over i Silkeborg IF for tiden, og nu fokuseres der på at konsolidere og udbygge den positive udvikling.

– Det er en del af vores forretningsstrategi, at vi udvikler og over tid sælger fodboldspillere, men vi øjner muligheden for en historisk flot placering i Superligaen i denne sæson, og det vil vi selvfølgelig forfølge. Vi har opbygget en robust situation i vores forretning, hvor vi har råd til at sige nej, og vi har ingen umiddelbare planer om at sælge ud af vores profiler i det kommende transfervindue. Selvfølgelig kan der opstå ekstraordinære muligheder for både klub og spillere, men vi har i den nuværende spillertrup ingen frikøbsklausuler, fastslår direktøren.

Også uden for banen er udviklingen positiv i Silkeborg IF Invest A/S-koncernen, som ud over fodboldforretningen driver K/S Papirfabrikken med erhvervsudlejning og drift af erhvervsområdet Papirfabrikken samt Hotel Papirfabrikken Radisson Blu med hotel- og konferencedrift.

– Vi oplever en øget interesse og vækst på flere områder i øjeblikket, hvor fodbolddelen helt åbenlyst præsterer flot – men også Papirfabrikken og hotellet er i en god udvikling. På Hotel Papirfabrikken Radisson Blu er vi tilbage på niveauet før COVID19, og på Papirfabrikken er vi på vej mod en fuld belægning på udlejningen. Vi ser også positivt på Silkeborgs generelle udvikling, hvor byen ligger helt i toppen af antal tilflyttere og med et blomstrende erhvervsklima, som giver nye muligheder for partnerskaber. Endeligt kan vi mærke, at der som følge af de positive tendenser spirer noget rødt og hvidt i maverne her i postnummeret med øget tilstrømning og engagement, så jo – det går godt i Silkeborg. Det er positivt, og vi nyder det – men vi er også ærgerrige for at fortsætte og styrke alle forretningens tre ben, siger Kent Madsen.

Selskabets resultatforventning i indeværende regnskabsår blev primo oktober opjusteret til et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet 0 mio. kr. til +10 mio. kr. – mod tidligere et forventet resultat i intervallet -5 til + 5 mio. kr.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen