9. november 2023

Kent inden Randers: Nøglen er effektiviteten

Randers FC er det mandskab, der har rykket sig mest i løbet af sæsonen, mener Kent Nielsen, der udpeger, hvor SIF skal blive bedre for at komme tilbage på sejrssporet.

Silkeborg IF skal fredag aften rejse sig igen oven på nederlaget i Viborg søndag eftermiddag.

Det skal gå ud over Randers FC, der til trods for en svær resultatmæssig periode har fået rigtig godt gang i spillet.

– Randers fik en svær indledning på sæsonen, men det er det mandskab, der i mine øjne har rykket sig mest i løbet af sæsonen. De har mødt FCK, AGF, Brøndby og FCM i de seneste fire kampe, og der har de været uheldige med kun at få to point. De leverede en rigtig god præstation mod FCK senest, siger SIF’s cheftræner, Kent Nielsen, og uddyber.

– Randers kommer til at udfordre vores kæder, og de fire forreste har så meget fart og så stor individuel kvalitet, at de vil skabe problemer for alle hold i 3F Superligaen. Samtidig står de godt og arbejder hårdt, men hvis vi formår at matche deres intensitet og bliver dygtigere med bolden, så har vi våbnene til at gøre det svært for dem også, siger Kent Nielsen.

HUSK, der er kæmpe fest i fanzonen inden og efter fredagskampen!

Fredagens gæster fra Kronjylland har det historisk set svært på kunstgræs, og Randers FC har ikke vundet i Søhøjlandet, siden SIF rykkede på JYSK park. Randers FC har generelt set ikke vundet i Silkeborg siden 2015.

Den statistik giver Kent Nielsen ikke meget for…

– Nej, for under Rasmus Bertelsen er holdet blevet langt mere pasningsorienteret, og derfor passer et hurtigt underlag fint det Randers-hold, der går på banen mod os. Der går ikke lang tid, før Randers får en sejr på kunstgræs, men vi vil gøre alt for, at det ikke bliver mod os fredag aften.

SIF kommer fra et nederlag i Viborg og en nullert mod OB, men Kent Nielsen er overbevist om, at holdet snart er tilbage på sejrssporet.

– Vi vidste, der ville komme flere perioder i sæsonen, hvor kampene er meget tætte. De faldt ud til vores fordel tidligere i sæsonen, men de seneste to kampe ikke er gået vores vej. I slutfasen mod både Viborg og OB kunne vi sagtens få øje på, at vi kunne have scoret et mål eller to og komme fra kampene med tre eller et point, men vi har ikke været effektive nok, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Det er nøglen, og det er det, vi forsøger at arbejde med på træningsbanen. Vi skal være skarpere, når vi får chancerne. Det håber jeg, vi ændrer på fredag aften!

Køb billet til kampen her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen