8. november 2023

Fredagsfest i fanzonen: SIF byder indenfor i byens største festtelt

SIF slår teltdugen op til Silkeborgs største fredagsbar inden kampen mod Randers FC!

Så faldt alle brikkerne på plads, og vi kan endelig løfte sløret for, at vi holder en gigantisk fredagsfest i en udvidet fanzone før kampen mod Randers FC!

Kl. 17.00 slår vi dørene op til Silkeborgs største fredagsbar i byens største festtelt med livemusik, stor bar med kolde drikkevarer og masser af aktiviteter.

Der vil rigeligt med både siddepladser og ståpladser til at samle det gode selskab, mens der på scenen spilles op til fest. Rabalder Bar kigger forbi med aktiviteter, konkurrence og ikke mindst præmier til de heldigste.

Sluk tørsten i kolde fadøl, der frem til kl. 17.30 kun koster 25 kr. Årets første sne er faldet, og du finder derfor også Carlsbergs juleøl samt et bredt udvalg af drikkevarer til alle aldre. Bliver du sulten, står Silkeborg Slagteren klar med den store foodtruck. Fredagens menu står på kamstegssandwich og franske hot dogs.

I Café Carlsberg er der som altid specialøl på hanerne, varm kaffe på kanden og der er mulighed for at købe snacks til den søde tand. Der står også FIFA, bordfodbold og tegnehjørne klar til de kreative.

Kl. 18.15 går Theis igen flagmarch fra teltet til familieafsnittet, og alle børn og voksne er velkomne til at deltage i det festlige optog.  Mød op foran Café Carlsberg lidt før, så vi er klar til march i samlet flok. Medbring meget gerne dit eget flag, ellers kan du låne et af Theis.

Kl. 18.30 lukker teltet til kampen, og vi går på tribunen. Husk SIF-halstørklædet over hovedet ved indløb!

Når slutfløjtet lyder, åbner både teltet og baren igen, hvor du til lyden af de gode SIF-klassikere kan vende kampen og drikke den sidste øl i godt selskab. Lad os håbe, vi kan skåle weekenden ind med tre point!

Kl. 21.45 kører der gratis bus fra JYSK park ind til midtbyen, så festen kan fortsætte.

HUSK, du støtter et rigtig godt formål, hvis du møder op til fredagskampen! SIF og Herm. Rasmussen A/S donerer sammenlagt 10 kr. pr. tilskuer til julehjælpen 2023.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion til Silkeborgs største fredagsbar!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen