12. september 2023

Kent inden lokalbrag: ”Vi vil i pokalfinalen”

Kent Nielsen og SIF ser frem til at indtræde i pokalturneringen med et lokalbrag i sigte.

Når Young Boys FD og SIF tirsdag aften tørner sammen i Slaget om Silkeborg, så er det et opgør, hele Silkeborg har set frem til i mange uger.

Cheftræner i SIF Kent Nielsen glæder sig også. Ikke fordi der er tale om et ultralokalt pokalopgør, men mere fordi Silkeborg IF skal tage første skridt imod en af sæsonens store målsætninger.

– For mig betyder modstanderen ikke det store. Det er fint, at mange glæder sig, og at det er noget specielt for byen, så der kommer folk på stadion, men jeg ser mere nøgternt på det. Jeg kan godt lide pokalturneringen, og vi har en målsætning om at spille en pokalfinale i denne sæson og selvfølgelig helst vinde den, siger Kent Nielsen og uddyber.

– Vi har stort fokus på opgaven, og vi kører samme grundige forberedelse som til alle kampe. Vi stiller med et stærkt hold mod Young Boys, og jeg har en klar forventning om, at vi lever op til favoritværdigheden og spiller os videre, også selv om Young Boys leverede en fornem præstation mod Vendsyssel i forrige runde.

– I pokalturneringen er der altid overraskelser, og det er vores opgave at sørge for, overraskelsen ikke opstår mod os. Det er altid specielt at spille en kamp, hvor der kun er noget at tabe – forstået på den måde, at alle forventer en sejr. Men det skal spillerne kunne håndtere for at nå langt i turneringen.

Det er kampstart på JYSK park klokken 18.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen