24. november 2023

Kent inden FCM: “De har gang i en imponerende stime”

SIF skal spille op til sit bedste, hvis lokalrivalerne fra Herning/Ikast/Mafra skal sendes hjem fra Søhøjlandet med et nederlag.

Det er et formstærkt FCM-hold, der mandag aften gæster JYSK park.

Ulvene har ikke tabt siden 27. august, og med seks sejre i de seneste syv kampe i 3F Superligaen, så står SIF over for noget af en opgave mod en modstander, som man ofte har det svært med.

– Det er en imponerende stime, som de har sat sammen efter en tung start på sæsonen. Det er meget tætte kampe, som de trækker sig sejrrigt ud af, og ud af det kan man aflæse, at de har en enorm individuel kvalitet i holdet. Både de 11, der er i startopstillingen, men også de folk, de kan sætte ind fra bænken, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Men vi elsker at blive udfordret mod de bedste, og det vil jeg betegne FCM som igen. Et af de bedste hold i rækken. Så vi skal forholde os til deres høje pres og være utrolig dygtige på bolden for at spille os ud af det. For så bliver de sårbare. Der skal også nok ligge nogle muligheder for os i omstillingerne, hvis vi lykkes med det, vi er gode til, men vi skal selv skabe vores chancer, siger SIF-cheftræneren.

På Søholt er alle SIF’erne tilbage fra landsholdssamlingerne, og det glæder Kent Nielsen, kan i det hele taget glæde sig over at have en trup til rådighed uden de store skadesproblemer i skrivende stund.

– Robin Østrøm er på vej tilbage igen, så det er reelt kun Asbjørn Bøndergaard, der er skadet. Derudover sender vi Magnus Bøttker og Oscar Boesen med U19 til Spanien. Men vi er glade for, at vi kan forberede os godt til denne kamp, og vores landsholdsspillere har noget bedre tid til at træne med i denne ombæring.

Det er mandag kl. 19.00, at SIF tager imod FCM, og du kan købe billet til kampen lige her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen