24. november 2023

Alexander Priesborg Madsen bliver fuldtidsprofessionel i SIF

Silkeborg IF har skrevet en fuldtidskontrakt med Alexander Priesborg Madsen. Kontrakten gælder fra sommeren 2024 og løber fire år frem.

Silkeborg-drengen Alexander Priesborg Madsen har fredag eftermiddag underskrevet sin første fuldtidskontrakt med Silkeborg IF.

Forsvarstalentet bytter sin ungdomskontrakt ud fra sommeren 2024, når han er færdig med sin HHX-uddannelse på College360, og den ny fuldtidskontrakt løber frem til 30. juni 2028.

Alexander Priesborg Madsen spillede i ØBG, inden blev sluset ind på Talent Team og 7. klasse på Sølystskolen. Alexander Priesborg Madsen, der er barnebarn af SIF-legenden Orla Madsen, har med andre ord været med hele vejen igennem Silkeborg IF’s ungdomssystem.

– Vi er altid stolte, når vores egne talenter viser sig stærke nok til at tage skridtet op på førsteholdet, og Alexander har gennemgået en meget flot udvikling særligt over de seneste år, hvor han virkelig har vist sig som en leder i forsvaret, siger sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Han har nogle gode forudsætninger og kompetencer for at slå igennem med de krav, vores spillestil stiller til en midtstopper i SIF, men som altid for unge spillere skal der arbejdes hårdt for at tage skridtet mod spilletid på førsteholdet. Nu får han de bedste betingelser for at tage dette skridt.  Vi er meget glade for at have underskrevet en lang kontrakt med en af vores egne drenge, siger sportschef Jesper Stüker.

18-årige Alexander Priesborg Madsen fik sin debut på det danske U19-landshold i efteråret og er anfører på SIF’s U19-hold. Forsvarstalentet er også en del af Future-holdet, mens han har sin debut på førsteholdet til gode lidt endnu.

Men med den nye fuldtidskontrakt bliver Alexander Priesborg Madsen fra sommer en fast del af Kent Nielsens førsteholdstrup på lige fod med de andre fuldtidsansatte spillere, hvilket naturligvis glæder den unge forsvarsspiller.

– Det har altid været min drøm at spille for Silkeborg IF’s førstehold, og nu kommer jeg et skridt tættere på. Det er en position, hvor SIF er stærkt besat, men Alexander Busch har vist, at det kan lade sig gøre at komme fra talentafdelingen og slå igennem på førsteholdet. Jeg skal først og fremmest ind og lære, men det er klart, at jeg håber at kunne gøre mig gældende omkring 3F Superliga-holdet inden længe, siger Alexander Priesborg Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen