30. september 2023

Kent før Randers: Effektivitet og hårdt arbejde er nøglen

Selv om Alexander Linds mange mål fylder godt i omtalen af Silkeborg IF for tiden, så er succesen bygget på meget mere, understreger Kent Nielsen.

Silkeborg IF jagter på imponerende vis sin sjette sejr på stribe, når det går løs søndag kl. 14.00 i Randers.

Den fantastiske form skyldes i høj grad Alexander Linds flotte målstime med ni scoringer i de seneste syv kampe – en række præstationer, der har sikret SIF-angriberen prisen som Månedens Spiller i 3F Superligaen.

Men cheftræner Kent Nielsen understreger, at det er meget mere end blot Alexander Linds målinstinkt, der fungerer for Søhøjlandets Helte p.t.

– Linds målform betyder selvfølgelig meget, for en stor del af fodbold handler om at score mål. Og Lind sparker rigtig mange ind lige nu, og det er ikke noget, vi tager for givet, for han og vi arbejder hårdt på, at det skal fortsætte, siger Kent Nielsen og uddyber.

– Men det er slet ikke et fokuspunkt for os, at Lind pinedød skal ud og score for ottende kamp i træk. Som træner er du groft sagt ligeglad med, hvem der scorer målene – bare vi vinder. Søren Tengstedt bygger også på, ligesom vi har flere spillere, der har vist, de kan score mål.

– Men det er kombinationen af Linds effektivitet og et sindssygt hårdtarbejdende fodboldhold, der virkelig står godt i defensiven, som giver enormt mange point til os lige nu. Det, gør vi alt for, skal fortsætte i Randers, siger Kent Nielsen.

Søndagens modstander har efter en svær indledning på sæsonen fået sat en del point sammen på det seneste. Det er blevet til syv point i de fire seneste kampe for kronjyderne.

– Randers har fået justeret nogle småting og ser igen solide ud. Vi har det ofte svært med Randers, og jeg har lidt samme følelse som mod Viborg, at vi skal spille op til vores bedste for at knække koden. Der skal mine spillere have stor ros, for vi lukkede kampen mod Viborg tidligt – ligesom vi gjorde i pokalen mod Thisted.

– Men Randers har noget fart på kanterne, som vi er nødt til at forholde os til, ligesom Odey og Bundgaard har noget individuel kvalitet, som kan volde os besvær. Jeg tror, det bliver en tæt kamp, der godt kan blive lidt taktisk.

Læs alt om away-turen til Randers her!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen