28. september 2023

Randers away: Tag med til Gudenå-derby!

Efter en pokalsejr i Thisted gælder det igen 3F Superligaen, hvor vi gæster Randers FC søndag. Læs alt om udebaneturen her.

Kampen

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 – måske 10, for det er slet ikke forbi. Alexander Lind er brandvarm, og Søhøjlandets Helte er med en dugfrisk sejr over Thisted FC ubesejrede i knap to måneder.

Den kommende modstander fra Randers FC har derimod en maraton pokalkamp i benene fra opgøret mod B93 og med en aktuel niendeplads i 3F Superligaen.

Med en imponerende formkurve, 3F Superligaens topscorer og den defensive mur med hang til clean sheets, så er alle forudsætningerne på plads for at tage med til cirkusarenaen i Randers for at se hestene blive dresserede.

Husk halstørklædet!

Quiz

Vi har i forgangene sæson mødt Randers FC et utal af gange, men hvor klog er du egentlig på dagens modstander?

  • Randers FC blev stiftet i 2003. Klubbens nærmeste konkurrent har dog lidt mere historie og DNA på bagen. Hvornår fik My Little Pony dansk biograf præmiere?
  • Ikke syv vilde heste har kunne stoppe det hul der har været i RFC defensiven, der har indkasseret hele 19 mål i 9 kampe. Hvor mange heste findes der egentlig i Danmark?
  • Det kommer næppe som nogen overraskelse at tamhesten fra RFC er i familie med både æslet og zebraen, men er kæphest en sport man kan gå til?

Bustur

Stoltheden & Stoltheden Ungdom har allerede fyldt en dobbeltdækker, og SIFosis sender traditionen tro også en bus til dagens kamp. Tag tidligt hul på den gode stemning og det gode selskab – bussen kører fra JYSK park kl. 12.15.

Køb din plads i bussen lige her.

Ankomst i bil

Turen i bil til Randers er heldigvis hurtigt overstået.

For parkering henvises til Arena Randers, der ligger i gåafstand fra udebaneafsnittet, parkeringspladserne syd/vest for Cepheus Park eller i de mindre gader nord eller øst for stadion.

Billetsalg

Tag en god beslutning og tag med til Randers ligesom mange andre rødklædte SIF’ere. Traditionen tro forventes et rigtig flot fremmøde på udebaneafsnittet. Køb din kampbillet allerede i dag.

Voksen 100 kr.

Børn 4 – 16 år 30 kr.

Børn 0-3 år er gratis såfremt de ikke optager et sæde.

Billethuset ligger ved indgangen til udebaneafsnittet og køber du billet på kampdagen pålægges et gebyr på 20 kr. pr. billet.

Tilskuerinfo
Adressen er:

Viborgvej 92

8920 Randers NV

Udebaneafsnitter finder du på det sydlige hjørne af Cepheus Park på Mascot tribunen ved indgang D, afsnit N9 og Ø9.

TV

Fodbold skal ses live, men er du forhindret i at tage turen til Randers kan kampen ses på TV3Sport.

Svar

  • My Little Pony fik dansk biograf præmiere 09.10.1987
  • Der findes ca. 170.000 heste i Danmark
  • Kæphest er en anerkendt sport hos Dansk Rideforbund hvor de både kan gå til fast kæpheste træning og deltage i turneringer.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen