14. marts 2024

Kasper Møller er Årets Fan

Årets SIF-fan er fundet, og det bliver Kasper Møller, der med et overvældende stemmeantal, nu går videre til den nationale konkurrence.

Fansene har stemt, og Årets Fan i Silkeborg IF er nu fundet.

Æren tilfalder Kasper Møller, der nu kan kalde sig Årets SIF-fan efter en overbevisende sejr i vores afstemning.

Kasper har med sit store engagement på tribunen i den grad gjort sig fortjent til titlen som Årets Fan. Med de mange år som stemningsskabende fan og trommeslager for Stoltheden og senest initiativtager til det nyetableret fællesskab for ”de gamle drenge” Søhøjlandets Drenge, har Kasper bidraget med mere end de fleste.

Kasper er en sand ambassadør for både stemningen og kammeratskabet på tribunen.

– Det er en tydeligt at se, hvordan Kaspers bidrag har gjort en forskel på Den Røde Tribune. Fanscenen vokser sig større og større, og stemningen breder sig som aldrig før. Det sker kun, fordi der er folk som Kasper, der både kan og vil tage initiativer, der gør en forskel for andre. Årets Fan er en perfekt måde at sætte fokus på alle dem, der virkelig bidrager med noget ekstraordinært, siger Camilla Jensen, fan- og eventkoordinator i Silkeborg IF.

Kasper fik til kampen d. 10. marts på JYSK park overrakt blomster og et bevis på titlen af fan- og eventkoordinator Camilla Jensen.

Som Silkeborg IF’s bud på Årets Fan går Kasper nu videre til den nationale konkurrence senere på foråret, hvor den endelige vinder af Årets Fan skal findes på tværs af alle 3F Superligaklubberne.

Stort tillykke til Kasper!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen