14. marts 2024

Bliv klar til søndag: Sådan sikrer SIF top-seks

Det bliver neglebidende spændende, når det på søndag skal afgøres, om SIF eller OB tager pladsen i mesterskabsspillet. Se alle scenarier her.

Der er lagt op til en alt for spændende afslutning på grundspillet, når SIF søndag rejser til Brøndby for endegyldigt at sikre pladsen i top seks.

SIF’s dårlige formkurve gør, at billetten til mesterskabsspillet stadig kan blive revet væk fra Søhøjlandet. Det er dog kun OB, der kan overhale Silkeborg IF på søndag.

Fynboerne tager hjemme imod FC København, og skal vinde for at smutte forbi SIF i tabellen. Herunder kan du læse hvordan, Silkeborg IF sikrer sig pladsen i top-seks:

  • Sagen er egentlig ganske klar for SIF: Får vi point i Brøndby, eller vinder OB ikke over FC København hjemme, tager SIF sjettepladsen.
  • Vinder OB over FCK, og taber SIF til Brøndby, slutter begge mandskaber på 27 point, og så bliver tingene afgjort på målscoren. I skrivende stund har SIF en målscore på 27-28, mens fynboernes er 25-30.
  • Slutter SIF og OB med samme målforskel, bliver flest scorede mål den afgørende faktor. Hvis OB f.eks. vinder 3-1, og Silkeborg taber 0-2, tager OB pladsen med en målscore på 28-31 mod Silkeborgs 27-30.
  • Ender SIF og OB med den eksakt samme målscore – f.eks. 27-30 ved 2-0 til både OB og Brøndby – tager SIF pladsen, da vi er bedre indbyrdes. Her spillede vi 0-0 på JYSK park men vandt til gengæld 3-0 i Odense.

Der er med andre ord lagt op til et stort drama på søndag kl. 17.00, hvor alle kampe i runde 22 sparkes i gang.

Du kan læse alt om vores udebanetur til Vestegnen her, hvis du vil med og støtte drengene.

Vores næste hjemmekamp er i Oddset Pokalens semifinale mod FC Fredericia. Du kan købe billet til pokalkampen her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen