20. oktober 2021

Kampreferater fra weekendens ungdomskampe

SIFs U19, U17, U15, U14 og U13 var alle i kamp i weekenden. Læs kampreferater her.

U19 – EfB 16. oktober 2021, 3-2 (2x Asbjørn Bøndergaard, Frederik Nedergaard)
Det blev en lidt anderledes kamp, end jeg havde forestillet mig. Modsat Esbjergs første kampe i turneringen mødte de os med et lavt udgangspunkt, overlod bolden til os og spillede primært lange bolde efter deres angriber. Det håndterede vi ok. Vi kunne dog ikke komme igennem centralt, og derfor måtte vi i stedet meget rundt om deres hold for at komme til afslutninger. Her manglede vi lidt løb i feltet på indlæggene. Som kampen skred frem, lagde vi et større tryk på dem, og det var til stor forløsning, at Frederik Nedergaard kunne afgøre kampen efter 92 min. med en flot afslutning fra kanten af feltet. Tingene gik igen vores vej til sidst, og det virker efterhånden ikke tilfældigt, at vi kan afgøre tingene i 2. halvleg. I en kamp som spillemæssigt var på det jævne, skal spillerne have stor ros for at komme tilbage to gange og for at klø på helt til sidst.

U17 – EfB 16. oktober 2021, 1-0 (Sebastian Biller)
Et godt resultat på trods af en dårlig præstation. I dag må vi erkende, at vi aldrig helt fik tingene til at spille med bolden. Vi vidste Esbjerg kom i et højt pres, og det var vi ikke dygtige nok til at løse. For langsom boldomgang og for mange pasninger baglæns var desværre det, som kendetegnede os i dag. Vi forsvarede til gengæld ganske udemærket og gav kun i starten af 1. halvleg et par store chancer væk. Heldigvis lavede Biller et rigtig godt mål, der i sidste ende sikrede os sejren. Vi har i alle de andre kampe spillet noget god og chanceskabende fodbold på Jysk Park, og det skal vi stræbe efter at gøre igen næste gang. Det var dog dejligt med 3 point og clean sheet.

U15, EfB Elite Cup 15. – 18. oktober 2021
U15 spillede i weekenden EfB Elite Cup, hvor åbningskampen fredag aften i samme ombæring var en turneringskamp i U15 Ligaen. Vi vandt 6-2 og præsterede rigtigt flot i en fortjent sejr. Det var et godt afsæt til en weekend, der skulle bringe seks kampe på lidt under 4 døgn. Lørdag slog vi AB 1-0 i en kamp, hvor vi var overbevisende, men havde svært ved at score på vores chancer. Sidste gruppekamp tabte vi til Roskilde med 5-4 efter at have ført 4-1 ved pausen. Det betød, at kvartfinalen bød på en revanche og her var vi på trods af den smalle 3-2-sejr klart det bedste hold på banen og producerede mange flotte angreb. Mandagens semifinale mod B93 var en tæt affære, men trætheden sneg sig ind, og vi måtte sande, at B93 var stærkere end os på dagen. Det var en tæt kamp, hvor vi misbrugte nogle rigtigt store chancer, men desværre måtte se os besejret 1-0. Kampen om 3. pladsen bød på Helsingborg som modstander. Vi tabte 3-1, men lavede en hæderlig præstation, hvor vi var stærke på bolden, men manglede den sidste skarphed og koncentration til at afgøre det i felterne. Det var alt i alt en god weekend, hvor næsten alle spillere i truppen fik mange kampminutter, og hvor vi fik øvet os godt som hold.

U14, EfB Elite Cup 15. – 18. oktober 2021
Det blev en super tur til Esbjerg, hvor drengene fik øvet sig i at være på tur med overskud, format og vilje. Det gik rigtig fint, og gav samtidig ro til at fokusere på fodbold. Vi spillede fem kampe, som endte med fire sejre, et nederlag og en målscore på 21-5. Det ene nederlag faldt desværre i kvartfinalen til HIK, så vi måtte nøjes med at spille om de sekundære placeringer. Vi havde 17 spillere i spil, og fik spillet en masse fine kampe mod forskellig modstand. Vi havde både kampe/perioder under pres og i modgang, og kampe hvor vi kunne dominere og skabe mange chancer. Det har været en super tur, hvor gruppen og trænerteamet er kommet tættere på hinanden.

U13 – AGF 16. oktober 2021, 3-0 (Frederik Ibsen, David Stojanovic, Sebastian Christensen)
En blandet fornøjelse, selvom vi vandt en flot 3-0 sejr. Vi holdt nullet, gik op i at forsvare os godt og lavede nogle flotte pres, som gjorde det svært for AGF at spille forbi vores midtbane, da vi lagde stor energi og løbevillighed i vores defensiv. Vi var knap så gode med bolden, som ellers er noget vi har haft stor succes med de andre kampe. Vi fik lagt pres på AGF i 2. halvleg, som også gav os tre mål. En flot arbejdsindsats, hvor VI-delen ikke lykkes helt efter bogen, men hvor vores pres var på et rigtig flot niveau.