26. juni 2018

Endnu en fin test-sejr til SIF

Det blev 3-0 i sommerens anden testkamp, da Vendsyssel besøgte JYSK park tirsdag. Mål af Mikkel Vendelbo, Magnus Mattsson og Vladimir Rodic samt debut til Svenn Crone.

Det blev også til SIF-sejr i sommerens anden testkamp, der blev spillet tirsdag eftermiddag på JYSK park. Et par hundrede mennesker var mødt op for at varme op til eftermiddagens VM-kamp i Moskva, og det fik pæn SIF-underholdning og tre fine mål. Det første scoret af Mikkel Vendelbo, det andet af Magnus Mattsson direkte på frispark og det sidste på langskud af Vladimir Rodic. Der var også “debut” til SIF’s nye mand, Svenn Crone, der fik de sidste 25 minutter på positionen som højre back.

SIF stillede med en del ændringer i forhold til lørdagens Randers-kamp. Bl.a. var Thomas Nørgaard på mål og Alex fik sin første startplads i den røde trøje efter sin langvarige skadespause.

Det nybagte superligamandskab fra Vendsyssel var bedst i kampens indledning med skudchance til Sebastian Czajkowski. På Vendsyssel-mandskabet var der gensyn med den tidligere ungdoms- og reservemålmand i SIF, Nicolai Flø, der nu er førstevalg i Hjørring. På bænken var en anden tidligere SIF’er placeret, Jeppe Illum, og på trænerposten har Vendsyssel Jens Berthel Askou, der i perioden 2003-07 spillede 122 førsteholdskampe for SIF.

SIF spillede sig efterhånden til en serie hjørnespark, især på grund af Jeppe Okkels’ gennembrudsstyrke på venstrekanten, men egentlige chancer var der langt imellem.

En stor chance tilfaldt brasilianske Alex, der fik en fri hovedstødsmulighed på indlæg fra Stephan Petersen, men Nicolai Flø i Vendsyssel-målet viste hurtige reflekser og fik pareret. Minuttet efter vred Jeppe Okkels sig fri foran feltet og fyrede højrebenet af og kunne se bolden prelle af på fjerneste opstander. SIF havde for alvor overtaget kampen, og føringsmålet lod ikke vente på sig længe.

I det 37. minut listede Mikkel Vendelbo i position ved bageste stolpe og modtog et fladt indlæg, som han bankede i målet ved nærmeste stolpe. 1-0 til SIF.

I pausen var der masseudskiftning hos Vendsyssel, der hev fem nye ind, mens SIF-manager Peter Sørensen nøjedes med at veksle Alex for Oliver Haurits og Skhirtladze for Magnus Mattsson. Og Mattsson var ikke længe om at gøre sig bemærket. I det 56. minut blev han fældet lige udenfor feltet i sit forsøg på at drible sig fri til en skudchance, og det efterfølgende frispark sendte han fladt udenom muren og i nettet tæt op ad den ene stolpe.

Vladimir Rodic fik chancen for at gøre det til 3-0 på straffespark begået mod Magnus Mattsson i det 64. minut, men den boldglade SIF’er bankede bolden på underkanten af overliggeren. I stedet kunne publikum klappe af Svenn Crone minuttet efter. SIF’s nye mand kom ind på positionen som højre back i stedet for Stephan Petersen.

Rodic fik gjort skaden god igen for det brændte straffespark ved at gøre det til 3-0 for SIF på et langskud et kvarter før tid. En fornem afslutning på en fin SIF-indsats.

SIF spiller igen om en uge, hvor der er jubilæumskamp mod Silkeborg KFUM på JYSK park. Den kamp spilles tirsdag 3. juli kl. 19.00, og der er gratis adgang til kampen.

Træningskamp, tirsdag 26. juni kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Vendsyssel FF 3-0 (1-0)
Mål: 1-0 Mikkel Vendelbo (37.), 2-0 Magnus Mattsson (56.), 3-0 Vladimir Rodic (76.)
Advarsler: Jeppe Svenningsen, Washington Brandao, Vendsyssel FF.
Silkeborg IF (4-4-1-1): Thomas Nørgaard – Stephan Petersen (65.: Svenn Crone), Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Mikkel Vendelbo – Vladimir Rodic (82.: Sebastian Jørgensen), Casper Sloth, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels (55.: Marc Rochester) – Davit Skhirtladze (46.: Magnus Mattsson) – Alex (46.: Oliver Haurits).
Manager: Peter Sørensen
Vendsyssel FF (4-4-2): Nicolai Flø (46.: Frederik Ibsen) – Alexander Juel, Søren Henriksen, Mohammed Diarra (14.: Andreas Murbeek), Jeppe Svenningsen – Ninos Gouriye (46.: Washington Brandao), Mikkel Frankoch (46.: Kyle Ebecilio), Morten Knudsen (46.: Jeppe Illum), Lucas Jensen – Moses Opondo, Sebastian Czajkowski.
Træner: Jens Berthel Askou.