26. september 2018

SIF sagde farvel til Sydbank Pokalen

3. runde blev endestationen i pokalturneringen for SIF i denne sæson. Onsdag aften tabte SIF’erne 0-1 i Næstved efter en bleg indsats.

Der bliver ingen tur til Parken Kr. Himmelfartsdag for SIF i denne sæson. Onsdag aften tabte Michael Hansens mandskab med 0-1 i Næstved, og 3. runde blev dermed endestation i denne omgang. På en aften, hvor SIF-spillet aldrig for alvor kom op i gear, vandt Næstved en fortjent sejr på et straffesparksmål tre minutter før pausen.

Michael Hansen havde en overraskelse i det centrale forsvar, idet han gav startplads til Frederik Alves Ibsen, der dermed fik sin førsteholds-debut for SIF’s bedste hold. På den centrale midtbane havde Marc Rochester fået plads sammen med Mikkel Vendelbo, mens en ung trio, Sebastian Jørgensen, Magnus Mattsson og Jeppe Okkels, spillede pladserne bag Ronnie Schwartz helt i front.

Ronnie Schwartz havde SIF’s første skudforsøg i det 4. minut, hvor han dog ramte sponsorloungen i det ene hjørne, mens Næstved var mere nærgående på sit første forsøg minuttet forinden, da Mathias Andersen sparkede fladt ved den ene stolpe, så Peter Friis måtte ud i fuld længde for at klare.

Problemer på sidste tredjedel
Herefter blev der langt mellem tilbuddene. SIF havde svært ved at spille sig igennem på den sidste tredje-del, mens Næstved var mere direkte i sit spil, men først midtvejs i halvlegen kom frem til næste store chance. Et indlæg fra SIF’s venstreside blev flugtet lige forbi af Souheib Dhaflaoui.

Næstved pressede i stigende grad på, vandt andenboldene og spillede SIF ned i eget felt. Næstved tilspillede sig en kavalkade af hjørnespark, og på et af dem headede Søren Jensen bolden ind på armen af SIF-debutanten Frederik Alves Ibsen, og dommeren dømte straffespark. Tobias Christensen omsatte sikkert den store chance i mål. En såre fortjent føring til hjemmeholdet, omend SIF kunne ærgre sig over at være tre minutter fra at holde nullet til pausen efter vanskelige 45 minutter.

Dobbelt indskiftning
I 2. halvleg blev det ikke meget bedre for SIF. Michael Hansen forsøgte at sparke nyt liv i sit mandskab med en dobbelt indskiftning efter knapt en time. Oliver Haurits og Dennis .Flinta kom på banen i stedet for Sebastian Jørgensen og debutanten Frederik Alves Ibsen. Det var dog stadig Næstved, der var mest nærgående.selvom SIF var mere i boldbesiddelse end hidtil i kampen.

Man skulle hen i 70. minut, inden SIF havde sit første forsøg efter pausen. Frederik Møller blev spillet fri i venstre side, men bankede bolden over mål. Måske det var et signal til bedre tider, for få sekunder senere bankede Jeppe Okkels bolden på ydersiden af opstanderen.

Mere blev det imidlertid ikke til. Symptomatisk for SIF’s aften bankede Ronnie Schwartz bolden langt over mål på den sidste chance seks minutter før tid.

SIF sagde farvel til denne sæsons udgave af Sydbank Pokalen en regnfuld aften på det sydlige Sjælland.

Næste opgave er søndagens ligakamp i Fredericia, hvor der er kampstart kl. 14.45 på Monjasa Park. Næste hjemmekamp er næste søndag kl. 13.45, hvor Lyngby kommer på besøg på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Sydbank Pokalen, 3. runde, onsdag 26. september kl. 18.00 på ProfaGroup Park i Næstved:
Næstved Boldklub – Silkeborg IF (1-0)
Mål: 1-0 Tobias Christensen (42., str.)
Advarsler: Mathias Andersen, Boris Saric, Christoffer Petersen, Næstved, Mikkel Vendelbo, Ronnie Schwartz, SIF.
Tilskuere: 636
Næstved B (4-4-2): Christoffer Petersen – Boris Saric, Jesper Christiansen, Søren Jensen, Daniel Nourouzi – Mathias Andersen (68.: Christopher Boateng), Peter Therkildsen, Tobias Christensen, Mads Olsen (64.: Kristoffer Munksgaard) – Soheib Dhaflaoui (72.: Mark Kongstedt), Ahmed Hassan.
Cheftræner: Michael Hemmingsen.
Silkeborg IF (4-2-3-1): Peter Friis – Svenn Crone, Frederik Alves Ibsen (57.: Dennis Flinta), Anders Hagelskjær, Frederik Møller – Mikkel Vendelbo, Marc Rochester (75.: Stephan Petersen) – Sebastian Jørgensen (57.: Oliver Haurits), Magnus Mattsson, Jeppe Okkels – Ronnie Schwartz.
Cheftræner: Michael Hansen