26. juni 2020

Jørgensen: Skal vise, at vi er et godt hold

Jørgensen: Skal vise, at vi er et godt hold

Siden Corona-pausen har Sebastian Jørgensen fået spilletid i fire ud af fem kampe. Det glæder den unge kantspiller, som håber at få mulighed for spilletid i de sidste tre kampe i Superligaen.

Med tre kampe tilbage i 3F Superligaen, så er livet i landets bedste række så småt ved at nå et foreløbigt punktum for Silkeborg IF.

Som cheftræner Kent Nielsen dog allerede har været inde på (læs artikel her), så handler det for SIF-holdet om at levere varen i de sidste tre kampe i respekt for klubben, fansene og for afviklingen af turneringen.

En af dem der kan få en rolle i de sidste tre kampe er 20-årige Sebastian Jørgensen. Siden genstarten af 3F Superligaen har det offensive talent budt sig godt til, og har spillet i fire ud af fem kampe indtil nu.

– Det har været en dejlig tid. Jeg nyder at spille og træne, og så er det bare dejligt at blive udtaget til kampene, og træneren giver mig chancen for at vise, at jeg er god nok, fortæller Jørgensen, som alt i alt er noteret for 23 førsteholdskampe for SIF.

Specielt i kampen mod Lyngby fik den unge SIF-spiller vist sine kvaliteter. Sebastian Jørgensen var således manden bag flere gode chanceskabende afleveringer, ligesom han selv var tæt på at komme på måltavlen et par gange.

– Jeg synes, at jeg spiller en god halvleg over i Lyngby. Jeg får vist hvad jeg kan, og kommer frem til et par gode chancer. Jeg synes egentlig også, at det gik okay mod SønderjyskE her sidste gang. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at vi taber i den tid, som jeg er inde, men jeg føler, at jeg kommer ind og får skabt nogle gode chancer, og har et godt frispark, fortæller Jørgensen.

Lørdag drager holdet til Haderslev, hvor SønderjyskE venter. Kampen bliver den tredjesidste, inden turen går ned i NordicBet Ligaen for SIF’s vedkommende. Men selvom nedrykningen er en realitet, så håber den unge SIF-spiller, at det bliver et SIF-hold, som kan finde samme energi og spil frem, som har holdet har vist i den seneste periode.

– Vi skal spille noget god fodbold, som vi har gjort nu i en længere periode. Vi skal blive ved med det, som vi har gjort. Vi skal spille frisk til, og vise at vi er et godt hold.

Kampen i Haderslev bliver fløjtet i gang kl. 18.00 lørdag aften. Kampen kan ses på TV3 Sport.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen