27. april 2018

Info vedr. pokalfinalen i Parken

Info vedr. pokalfinalen i Parken

Billetsalg til pokalfinalen mellem Brøndby og Silkeborg åbner via DBU’s billetsystem tirsdag kl. 14. Info vedr. SIF-arrangeret bustransport følger mandag.

SIF’s økonomidirketør Claus Christensen har i dag været til planlægningsmøde af de praktiske detaljer i forbindelse med finalen i DBU Pokalen Kr. Himmelfartsdag den 10. maj kl. 17.00 mod Brøndby.

SIF har fået tildelt B-tribunen – tribunen bag det ene mål, hvor FCK’s stemningsfans har hjemme “til dagligt” og de danske Roligans ved landskampe. Nedre afsnit bliver med unummerede pladser forbeholdt de stemningsskabende fans, mens der er nummerede pladser på øvre afsnit. Desuden er afsnit A3 afsat til familieafsnit for SIF-fans. Også her med nummerede pladser.

Billetsalget foregår via DBU’s billetsystem og åbner tirsdag kl. 14.00. Mere detaljeret info følger, når vi har et link til billtetsalgssiden. 

Priserne bliver 250 kr. for voksne og 150 kr. for børn. Der er tale om en enhedspris gældende alle pladser.

SIF er i gang med at arrangere tilbud på busture for alle interesserede. Mere info om praktik og priser følger i løbet af mandag.

Brøndby blev i øvrigt på dagens møde i DBU udtrukket som hjemmehold, så kampen hedder officielt Brøndby-Silkeborg IF. SIF har dog fået tildelt FC Københavns omklædningsrum.

Hold øje med silkeborgif.com, vi informerer så hurtigt, vi har mulighed for det.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen