4. juli 2020

Info til dagens gæster på JYSK park

Info til dagens gæster på JYSK park

En del vil være anderledes for tilskuerne til dagens kamp. Læs derfor nedenstående grundigt inden ankomst, så du er forberedt på det, der møder dig.

Vi glæder os til at invitere tilskuere tilbage på JYSK park igen i dag mod Lyngby efter en længere pause. Tilstandene vil dog ikke være som vanligt på grund af covid-19 forholdsregler, så der er en del, du skal være opmærksom på.

 1. Hvis du har rådighed over flere billetter, og det er dig, der står for som køber, så er det vigtigt, at du kender identiteten på de øvrige, der har fået del i dine billetter. SIF skal kende identiteten på alle personer, der kommer på JYSK park med de købte billetter. Dette er for hurtigst muligt at kunne sørge for at give vores gæster besked i forbindelse med eventuel smittesporing.
 2. Når du nærmer dig indgangen, bedes du have din billet klar til scanning, så vi undgår unødig kødannelse. Billetten skal enten være i udskrevet og letlæselig form eller sendt i SMS-format til din smartphone gennem billetsystemet. Du kan IKKE fremvise en PDF-version af billetten på din telefon – i så fald vil du blive afvist ved døren. Hvis du ikke allerede har styr på dette, kan du logge ind på din profil på billet.silkeborgif.com og finde dine billetter på din konto.

Du bedes møde ind i det tidsrum, der fremgår af den mail, du har modtaget fredag eftermiddag. 

Tjek stadionoversigten nederst i artiklen for at se indfaldsvejen til den indgang, du skal benytte – du finder nummeret på indgangen på din billet. Det er ligeledes en god idé at udskrive denne og have den med dig, når du ankommer på JYSK park.

På grund af den særlige situation vedr. COVID19, beder vi dig være særligt opmærksom på dine omgivelser og følge myndighedernes anbefalinger.

Vi anbefaler endvidere, at du downloader app’en Smitte|stop til din telefon via App store eller Google play.

Code of Conduct til fodboldkampe i 3F Superligaen

 • Begynd din planlægning af stadionturen ved først at orientere dig på din fodboldklubs hjemmeside, app, osv. om de konkrete forhold, som er gældende på din fodboldklubs stadion.
 • Planlæg din transport til stadion, så du undgår tæt kontakt med mange mennesker
 • Ankom på det tidspunkt og sted, der er angivet på din billet
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang
 • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.m.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.v.
 • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående
 • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom ikke at blande jer med andre grupper
 • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb

Vi glæder os til at se dig på JYSK park til sæsonens sidste hjemmekamp i 3F Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen