16. november 2021

Info før søndagens El Plàstico

Der gøres opmærksom på, at det er nødvendigt at fremvise corona-pas for at opnå adgang til søndagens kamp mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF på Right To Dream Park i Farum.

Søndag klokken 14.00 venter FC Nordsjælland i Farum i 3F Superligaens 16. spillerunde i sæsonens anden El Plàstico. Fangrupperne SIFosis og Stoltheden har arrangeret bus til kampen – 300 kr. incl. billet. Læs mere og få fat i en plads her.

Også fanfraktionen SIF Hovedstaden har varslet et fremmøde, så der er mulighed for rigtig god stemning på udebaneafsnittet, som er er på Farum Fjernvarme Tribunen (B-Tribunen).

Alle personer med billet til kampen, der er 15 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen. FCN kører med flere åbne indgange og ekstra personale, men opfordrer stadig til at ankomme i god tid, gerne minimum 30 minutter før kampstart, så alle kan komme på plads inden kampstart.

Seneste opgør mellem søndagens kombattanter gav en 4-1 sejr til SIF den 3. oktober på JYSK park.

Kampen kan følges på TV3 Sport, men ses naturligvis bedst live. Så tag med til Farum og støt Søhøjlandets Helte i årets næstsidste Superligakamp!

Billetsalg på https://billet.fcn.dk

Yderligere info om kampen på https://fcn.dk/2021/11/tilskuerinfo-til-aarets-sidste-hjemmekamp-fc-nordsjaelland-silkeborg-if/

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen