16. januar 2019

Henrik Ipsen stopper i SIF

Henrik Ipsen stopper i SIF

SIFs målmandstræner, Henrik Ipsen, stopper med øjeblikelig virkning i Silkeborg IF. Det sker efter eget ønske fra målmandstræneren, som skifter Silkeborg ud med en kinesisk klub.

Silkeborg IF skiftede i sommer ud på målmandstrænerposten, hvor en gammel kending i Henrik Ipsen blev hentet til klubben. Den tidligere SIF-keeper kom til klubben med god erfaring i bagagen efter ophold i FC Nordsjælland, FC Midtjylland og den kinesiske storklub Henan Jianye F.C.

Hjemkomsten blev dog en del kortere end ventet, da Henrik Ipsen i går stoppede sit virke i SIF.

– Der kom en ekstraordinær mulighed for Henrik, som han gerne ville, og det vil vi ikke stå i vejen for, fortæller Silkeborg IFs sportschef, Jesper Stüker.

Henrik Ipsen er allerede i nat fløjet til Cypern, hvor han slutter sig til Henan Jianye F.Cs træningslejr. Henrik Ipsen vender dermed tilbage til sin gamle klub som målmandstræner.

Jagten på en afløser er i gang

Det pludselige stop giver lidt ekstra travlhed hos sportschef Jesper Stüker, som er i gang med at finde en afløser til målmandstrænerposten.

– Vi har en opgave at løse i forhold til målmandstræningen i den nærmeste fremtid. Jeg vil gerne siger tak for indsatsen til Henrik, og ønsker ham held og lykke for fremtiden.fortæller Jesper Stüker.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen