19. august 2021

Helenius tilbage: FCM er en fed opgave

Helenius er tilbage og glæder sig til FCM 

Nicklas Helenius har siden afslutning af sidste sæson været ude med en skade, men nu er han på vej tilbage på fuld styrke og har været med fra start i de to seneste superligakampe:

– Det har været hårdt at være ude og jeg er stadig ikke helt ovre det endnu, men det tager noget tid og det er jeg tålmodig med. Det er klart at jo flere minutter jeg får i benene og jo mere jeg får trænet, jo bedre bliver det.

Pladsen på tribunen, da superligaen blev sparket i gang, var heller ikke så nemt får Helenius:

– Det var frustrerende, men jeg synes drengene har gjort det godt. Der var selvfølgelig nogle situationer i Parken, hvor jeg føler jeg kunne have gjort en forskel, men sådan er det jo. Alexander Lind har fået nogle gode lærepenge og han skal nok få nogle minutter for han kan nogle ting.

Starten på den nye tilværelse superligaen er Helenius også godt tilfreds med:

– Jeg synes vi har gjort det godt. Der er nogle kampe hvor vi godt kunne have fået alle 3 point, men der er også kampe hvor vi mangler lidt. I nogle situationer skal vi være lidt skarpere, for det går hurtigere og der er mindre plads i superligaen, men det er noget af det vi arbejder på.

Fredag venter så FC Midtjylland i Herning og det er en stor opgave der venter for SIF:

– Det er et af danmarks to bedste hold sammen med FCK lige nu. På papiret er de også favoritter til mesterskabet. De har fysik, de er hurtige og så har de individualister der kan gøre en forskel. Vi skal komme med energi og turde spille omkring dem, for så kommer pladsen og med den tro vi har på holdet lige nu, så tror jeg at vi kan spille en lige kamp.

Ifølge Helenius er en af nøglerne til point i Herning det hurtige spil og meget bevægelse:

– Hvis vi først står stille, så kommer de ind og tackler og det har de spillerne til og så er de også gode i omstillinger.

Kampen mod FC Midtjylland sparkes i gang i Herning kl. 19.00.

Se hele interviewet med Nicklas Helenius øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen