36. 0-2: Asbjørn Bøndergaard
50. 0-3: Lasse Kaihøj
70. 0-4: Yunus Akbayir
Det blev en fremragende start på sæsonen for SIF U19.
Første halvleg af åbningskampen på Fredensvang var spillemæssigt meget lige, men spillerne fra SIF var skarpest foran mål.
Niclas P. fulgte op på en ripost tæt under mål efter 8 min. og Asbjørn kørte et flot opspil i mål efter 36 min.
Anden halvleg dominerede vi fuldstændig og producerede mange gode angreb. Lasse gik flot igennem og scorede ca. fra pletten efter 50 min. Efter 70 min. scorede Yunus et flot mål efter en solotur.
Til tider viste vi et rigtigt højt niveau på bolden og vores pres var godt afstemt. Oveni det var det en super holdpræstation fra en flok seje spillere med overskud og vilje.
U17 Ligaen
AGF – SIF U17 0-2 (0-2)
32. 0-1: Oskar Steinicke
35. 0-2: Julius Askou
Fedt med en sejr i første turneringskamp for SIF U17.
U17 drengene spillede en en udemærket 1. Halvleg, hvor de dog var lidt hektiske i spillet med bolden og AGF pressede os godt.
Men når spillerne først var i bevægelse og spillede simpelt på få berøringer skabte drengene gode muligheder, og det var helt fortjent at holdet var foran ved pausen.
2. Halvleg blev lidt af en ørkenvandring. Der manglede lidt kvalitet på bolden og energi til at presse, men alligevel formåede spillerne at krige kampen hjem, og alle de mange tilskuere på Fredensvang så en flok seje SIF’ere som sammen forsvarede sejren flot hjem, godt hjulpet af en stærkt spillende målmand.
Det var tredje tredje sejr i træk, hvor holdet samtidig spillede til nul. Vi glæder os over sejren, men vi må hjem at øve os, så præstationen bliver endnu bedre på lørdag når Randers kommer på besøg.
79. 2-3: William Faber

U15 fik som de to ældre hold startet sæsonen flot med en sejr over AGF i en god og lærerig kamp for drengene.

Holdet var et mix bestående af tre 06’ere, to 08’ere og to nytilkomne fra Ringkøbing blandt 07’erne. Drengene fandt godt sammen fra start, og lykkedes i særdeleshed med at få sat det høje pres, som var godt struktureret, og som gav nogle chancer tidligt i kampen. SIF kom alligevel bagud på AGF’s første chance, men udlignede fem minutter efter på et rigtigt flot mål, hvor Simon fandt Lucas på cutback. I 1. halvleg lykkedes vi fint i vores opbygningsspil og blev ofte farlige, når vi gennem spilvendinger skabte overtal på siden.
I 2. halvleg kom AGF foran på et straffespark. William udlignede minuttet efter på en retur fra et hjørnespark. AGF fik i perioder trykket de hårdt kæmpende SIF’ere i bund og 2. halvleg blev lidt mere rodet med færre gode angreb og færre presaktioner. Mod slutningen blev AGF dog mere åbne i holdet, og det udnyttede William, da han blev spillet dybt og få minutter før tid rundede keeperen og scorede til 3-2. Det var en rigtig fin kamp, hvor holdet blev presset på tempo, men hvor spillerne alligevel lykkedes i seneste periodes fokus på det offensive, mens vores reaktioner på boldtab også var gode. Drengene bragte virkelig god energi ind i kampen og stod godt sammen som hold, og det var helt naturligt en flok glade drenge, der fik en flot sejr i sæsonåbneren.
Træningskamp:
SIF U14 – VIBORG FF 2-1 (1-0)
28. 1-0: Jibril Dezkam
50. 1-1: VFF
60. 2-1: Jacob Lyngholm-Jørgensen
Lørdagens træningskamp var et fint match for SIF U14, hvor holdet skulle bygge yderligere på de gode takter, de har vist i de forgangne uger. 1. halvleg bød på lidt af hvert, hvor spillerne fik skabt nogle fine muligheder gennem gode individuelle aktioner. De fik skabt nogle fine gennembrud, særligt på siden, mens der manglede lidt tempo, når holdet fik spillet centralt. Drengene fik også igen i dag erobret et godt antal bolde efter det høje pres.
Holdets første mål faldt efter en stærk individuel aktion af Frederik, som brød igennem på siden og serverede bolden for fødderne af Jibril, der flot sparkede den ind.
De første 20 minutter af 2. halvleg var Viborg ovenpå, og holdet kæmpede med at afvise angrebene fra Viborg. I den periode spillede holdet for langsomt og lidt for individuelt, og det endte også med en udligning. Holdet kom dog stærkt igen og bragte sig foran igen. Derfra viste holdet et stærkt udtryk og det var en flok drenge, der stod sammen for at vinde kampen.
Endnu en fin præstation, hvor drengene mødte lidt modgang, men alligevel fik sig rejst både individuelt som kollektivt. Holdet skaber flere store chancer, og det var mærkværdigt, vi kun lavede to mål. Holdets defensive udtryk ser også solidt ud, så det var bestemt en fortjent sejr.
I næste weekend drager U14 holdet til hovedstaden, for at deltage i Crowne Plaza Elite Cup. Der venter en lille håndfuld kampe på højeste nationale niveau, og det bliver helt sikkert en rigtig fed og lærerig tur.
58. 4-5: Sander Bodilsen
Den første turneringskamp for det nye SIF U13 hold blev spillet i lørdags, og det var en kamp med fuld fart på og masser af god fodbold.
Holdet havde til dagens kamp haft fokus på VI-delen, med vendinger centralt i banen og dybdeløb, fra siderne og angriber.
SIF U13 kommer tidligt foran 1-0 på et fint hovedstød fra Sebastian, men Herning kommer flot tilbage med tre mål og holdet er således bagud 3-1 ved pausetid. Holdet viste flotte takter i spillet med bolden bl.a. via spil på 3. mand og flere spilvendinger centralt i banen.
Efter pausen kæmpede holdet sig tilbage med et flot pres og periodevis rigtig flot fodbold, men til sidst rakte det dog ikke til point og Hering Fremad kunne rejse hjem med en sejr på 4-5.
Samlet set spillede drengene en rigtig god kamp, og med lidt ekstra skarphed kunne vi have taget de 3 point. Drengene og trænerteamet arbejder videre med en god træningsuge inden AGF venter som den næste modstander d. 28.8. på Fredensvang