22. januar 2022

Hedvall udlejes til Fredericia

Silkeborg IF har frem til sommeren 2022 udlejet den talentfulde målmand Oscar Hedvall til FC Fredericia fra NordicBet Ligaen.

23-årige Oscar Hedvall spiller i forårssæsonen i FC Fredericia, der har lejet SIF-keeperen frem mod et spændende forår, hvor Michael Hansens tropper skal forsøge at jagte en billet til 3F Superligaen. Fredericia holder vinterpause på femtepladsen og er en af fem klubber, der er stukket godt af i toppen.

Oscar Hedvall blev i december 2020 ramt af en korsbåndsskade med et solo-uheld i en kamp mod netop Fredericia, men i løbet af efteråret 2021 blev han klar igen og har sågar spillet et par reserveholdskampe.

– Det er gået stærkt fremad, og Oscar er et rigtig godt sted lige nu, hvor han er kampklar og på vej mod sit gamle topniveau. Vi er selv godt dækket ind på målmandsposten i SIF, og for Oscar er det uden tvivl en attraktiv mulighed at skulle hjælpe et tophold i NordicBet Ligaen her i foråret, hvor han kan blive matchet på et højere niveau, end det ser ud til at være muligt i SIF. Så det er en god løsning for alle parter, og vi glæder os til at følge hans udvikling i Fredericia, siger sportschef Jesper Stüker.

Oscar Hedvall skiftede som 11-årig til SIF fra samarbejdsklubben Mariehøj IF, og han er i alt noteret for 41 førsteholdskampe for SIF.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen