16. juli 2019

Hedvall: Jeg er kommet videre

Hedvall: Jeg er kommet videre

Oscar Hedvall og Silkeborg IF fik ikke den bedste start på 3F Superligaen, men SIF-keeperen kigger allerede nu frem mod søndagens kamp mod AC Horsens.

Sæsonens første 3F Superliga-kamp er overstået for Silkeborg IF’s vedkommende. Det endte med et 3-0 nederlag til Brøndby i en kamp, hvor Oscar Hedvall fik en uheldig hovedrolle, da SIF-målmanden ikke fik bokset en farlig bold væk i forbindelse med et hjørnespark.

– Jeg ved jo, at sådan nogle dage kommer for en målmand. Det er selvfølgelig ærgerligt, at den kommer i min første Superligakamp, hvor jeg virkelig havde forberedt mig godt på ikke at lave fejl. Det sker jo som målmand, og jeg er videre, fortæller Oscar Hedvall efter tirsdagens træning på JYSK park.

I foråret var Oscar Hedvall en af nøglefigurerne hos SIF-holdet, som endte med at rykke op i Superligaen. Den erfaring kan SIF’s nr. 1 gøre brug af nu.

– Det har givet mig rigtig meget. Jeg var ikke synderlig nervøs før kampen, men jeg var spændt og klar. Og det har jeg været til den her sæson. Jeg glæder mig sindssygt meget til de næste kampe, der kommer. Det bliver spændende og udfordrende, og jeg er sikker på, at jeg godt kan være med på det her niveau, fortæller Oscar Hedvall, som indtil videre er noteret for 15 kampe for Silkeborg IF.

Søndag kan målmanden få sin kamp nr. 16, når AC Horsens gæster JYSK park. Kampe spilles allerede kl. 12.00. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen