7. juli 2020

Hedvall får chancen mod OB

Hedvall får chancen mod OB

En skade Rafael Romo sidder over i SIF’s afskedskamp med 3F Superligaen. Dermed er der comeback til Oscar Hedvall, og målmandstræner Thomas Nørgaard er back-up på bænken.

Oscar Hedvall spillede senest en førsteholdskamp for SIF 1. september 2019. Nu får han comeback i sæsonens sidste kamp mod OB. Foto: Morten Kjær.

Oscar Hedvall har udsigt til comeback i 3F Superligaen, når SIF onsdag aften tager afsked med landets bedste fodboldrække i denne omgang. Rafael Romo er ude med en skade, og det har åbnet vejen til SIF-målet for Hedvall, der siden venezuelaneren blev hentet til Søhøjlandet i august i fjor har måttet affinde sig med rollen som reserve-målmand.

SIF spiller mod OB på Nature Energy Park i Odense onsdag kl. 20.00, og efter tirsdagens træning udtog Kent Nielsen sin trup, der også omfatter Pelle Mattsson og Valance Nambishi, som ikke har været udtaget i et stykke tid. Alexander Lind, der blev siet fra som 19. mand sidst, og også med blandt de 18 spillere, der er udtaget. Målmandstræner Thomas Nørgaard indtager rollen som reservemålmand.

Truppen ser således ud:

1. Oscar Hedvall
5. Svenn Crone
7. Jeppe Okkels
8. Vegard Moberg
11. Emil Holten
14. Mark Brink
16. Thomas Nørgaard
17. Mads Kaalund
18. Pelle Mattsson
19. Nicolai Vallys
22. Valance Nambishi
23. Filip Lesniak
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
27. Sebastian Jørgensen
31. Alexander Lind
32. Frederik Alves Ibsen

Ud over Rafael Romo omfatter skadeslisten Shkodran Maholli, Milan Massop, Gustav Dahl (der udgik i pausen i lørdags mod Lyngby) og Magnus Mattsson. Júnior Brumado, Kees Luijckx, Frederik Møller og Mads Emil Madsen, der alle forlader SIF, sidder over i Odense og har dermed optrådt for klubben for sidste gang i denne omgang.

Der er kickoff i Odense kl. 20.00. Kampen transmitteres direkte på Eurosport2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen