19. september 2019

Hebo møder gamle venner: Har kun fokus på os selv

Hebo møder gamle venner: Har kun fokus på os selv

Der er fuld fokus på søndagens vigtige kamp mod Lyngby, fortæller den tidligere kongeblå-spiller, Mathias Hebo Rasmussen, som er glad for spilletiden i SIF-trøjen.

Han kender om nogen opgørene mellem Silkeborg IF og Lyngby. Mathias Hebo Rasmussen har næsten kun gode erfaringer med møderne mellem de to klubber. Uheldigvis for SIF, så har han altid stået på den anden side, og har stort set hver gang trukket sig sejrrigt ud af kampene.

Denne gang er dog anderledes, og det kan forhåbentlig også aflæses på resultattavlen på søndag, når Silkeborg IF og Lyngby mødes igen.

– Det bliver en rigtig spændende kamp. De har brug for point, og det har vi jo også, men vi giver alt det vi kan på søndag, og så tager vi en kamp af gangen, fortæller Mathias Hebo, som i sidste sæson scorede mod SIF, da Lyngby vandt med 1-0 i anden spillerunde.

– Lyngby er et rigtig godt spillende hold, det ved jeg selv, men det er klart, at der måske er plads nogle forskellige steder, som vi skal regne ud i de næste par dage. Det bliver en tæt kamp, men jeg håber selvfølgelig, at vi trækker det længste strå, lyder det fra Mathias Hebo.

De tre point kunne lune godt i tabellen for SIF, som stadig har sæsonens første sejr til gode i 3F Superligaen.

– Vi ville godt have haft flere point, det er helt klart. Men vi tænker mere på, hvad vi kan gøre på søndag. Ikke så meget på hvor vi ligger og hvem vi møder, men mere på os selv, og at vi skal give alt hvad vi har, og så må vi se, hvad resultatet bliver.

I interviewet ovenover kan du høre mere om midtbanespillerens start på tiden i Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen