2. marts 2019

Halv dansker – halv brasilianer: Lever drømmen fuldt ud i Silkeborg

Halv dansker – halv brasilianer: Lever drømmen fuldt ud i Silkeborg

Frederik Alves Ibsen har i løbet af efteråret spillet sig mere og mere ind i varmen på SIF’s førstehold. Se et portræt af den unge SIF’er i artiklen.

Han havde aldrig sat sine ben i Jylland, før han for halvandet år siden dukkede op på Søholt.

Dengang var der ikke mange fodboldkyndige silkeborgensere, som kendte navnet på Frederik Alves Ibsen, som allerede i en ung alder har prøvet lidt af hvert. Som 15-årig tog han til moderens hjemland, Brasilien, hvor han prøvede kræfter med den brasilianske fodboldkultur. Det blev til to år i storklubben, Coritiba, inden Alves søgte hjem til Danmark. Her blev han kontaktet af sin tidligere træner i Hvidovre, Thomas Loft Jensen, som nu var blevet U19-cheftræner i SIF.

Siden da har Frederik Alves Ibsen taget så store skridt i sin udvikling, at han er blevet en fast del af førsteholdet i SIF, hvor han har imponeret trænerstaben så meget, at han lige nu ligner en vigtig brik for SIF i jagten på oprykning til sommer.

Se et portræt af SIF’s “nye” brasilianer i videoen ovenover. Musikken i videoen er produceret af Magnus Mattsson, som laver musik under kunstnernavnet Dream86.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen