18. oktober 2019

Hagelskjær forventer mere energi fra SIF-holdet

Hagelskjær forventer mere energi fra SIF-holdet

Med et forventet tilskuertal på over 15.000 er der lagt op til en fed kulisse, når SIF søndag eftermiddag møder AGF i Aarhus. Derfor er det også et SIF-hold, som skal bringe mere energi i duellerne og i presspillet, hvis der skal point på kontoen, forudser forsvarsspilleren Anders Hagelskjær.

Der venter endnu en svær kamp for SIF, når holdet søndag møder AGF. For tredje kamp i streg møder SIF et af topholdene i 3F Superligaen. Oven i købet er der udsigt til en stor opbakning til hjemmeholdet, som byder til gratis fodbold på Ceres Park. I skrivende stund forventes der et tilskuertal på den gode side af 15.000 til opgøret.

– Hele holdet glæder sig helt vildt meget til kampen. Det er jo også et lokalopgør mellem Silkeborg og Aarhus, pointerer Anders Hagelskjær, som har været en del af en skrøbelig SIF-defensiv, som indtil videre i Superligaen har lukket for mange mål ind.

– Vi skal bringe noget mere energi ind i vores dueller og i vores presspil. Vi skal være der 100 procent. Det er lidt der, at jeg synes, at vi mangler noget i forhold til de andre, hvis vi skal have den sejr i Superligaen. Vi skal ind og tage fat, tackle igennem og løbe de ekstra meter, lyder det fra Anders Hagelskjær.

Forsvarsspilleren og resten af SIF-holdet kommer med en frisk sejr i erindringen, efter det i fredags blev til en sejr over Fredericia i pokalturneringen. Noget som har kunne mærkes i truppen.

– Den måde vi fik kæmpet sejren hjem i Fredericia giver helt sikkert noget selvtillid og noget tro på tingene på holdet. Det tror jeg helt sikkert, at vi kan mærke på søndag, fortæller Anders Hagelskjær.

Husk at du kan komme gratis ind til kampen og støtte SIF. Læs mere om, hvordan du sikrer dig en billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen