17. september 2022

Gojani tilbage mod Randers

SIF-truppen er udtaget til søndagens opgør i det kronjyske mod ubesejrede Randers FC. Her er der mulighed for comeback til Robert Gojani efter en skadespause.

3F Superligaen, 10. spillerunde – søndag den 18. september klokken 14.00 på Cepheus Park
Randers FC – Silkeborg IF

Billetterne til kampen er gratis, og der er kun få billetter tilbage i udebaneafsnittet – så hent din billet på https://billet.randersfc.dk. Pladserne på udeafsnittet er unummererede, og man kan max hente 5 billetter pr mailadresse. Træk kun det antal, du er sikker på at skulle bruge. SIF-fans skal benytte indgang D på kampdagen. Mangler du et lift til Randers, så sender SIFosis en bus afsted. Her kan du komme tur/retur for 100 kr. med afgang kl. 12.00 fra JYSK park. Køb din busbillet her.

Cheftræner Kent Nielsen har efter lørdagens formiddagstræning udtaget i første omgang 21 SIF-spillere, hvoraf en enkelt vil blive sorteret fra inden kampen. Robert Gojani er tilbage i truppen efter sit skadesfravær, mens Lukas Engel til gengæld må sidde over med en skade i baglåret – lige som Robin Østrøm, der har knæproblemer. Ude er også Gustav Dahl med hovedskade, Niclas Holm Pedersen med rygskade og Alexander Lind med træthedsbrud i foden.

SIF-truppen til kampen:
Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
André Calisir
Lukas Klitten
Oliver Sonne
Anders Dahl
Pelle Mattsson
Mads Kaalund
Robert Gojani
Mark Brink
Anders Klynge
Andreas Oggesen
Stefán Teitur Thórdarson
Kasper Kusk
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Tonni Adamsen
Nicklas Helenius

 

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen