13. september 2021

Gojani er vild med spillestilen

Robert Gojani fik sin officielle debut med en indskiftning i fredagens kamp i Brøndby, og den nye SIFer er vild med spillestilen på sit nye hold.

 

Robert Gojani fik en lille halv time på banen, da han debuterede for SIF i fredagens 1-1 kamp på Brøndby Stadion. Og det var noget, der passede den nye SIF-midtbanemand, der kom til Søhøjlandet i transfervinduets lukketid.

– Det føltes rigtig godt at få debut, og det var noget, jeg virkelig havde glædet mig til. Jeg kom ind på et velfungerende hold og havde en rigtig god oplevelse, siger Robert Gojani og fortsætter.

– Det var en sjov kamp at komme ind i, og jeg synes, at jeg faldt godt ind i spillet. Det er klart, at jeg stadig har meget at lære om spilkonceptet, men jeg må sige, at jeg er vild med spillestilen. Det er hårdt arbejde, men virkelig fedt at være med til, og jeg synes, at vi spiller noget rigtig flot fodbold. Jeg er vild med spillestilen, lyder det fra den 28-årige svensker, der kom til SIF fra den svenske topklub Elfsborg.

Den boldfaste midtbanemand er noteret for en enkelt A-landskamp for Sverige, og med sin tiltrædelse i slutningen af transfervinduet er der stadig et stykke vej, før han forventer at bidrage på maksimalt niveau i sin nye klub.

– Her i begyndelsen handler det om suge til mig hurtigst muligt og lære mine nye holdkammerater og trænerne at kende, så jeg kan bidrage med endnu mere. Jeg lever lidt på intuition og instinkt her i den indledende fase, men for hver dag på træningsbanen kommer jeg dybere ind i spillestilen, fortæller Robert Gojani.

På mandag den 20. september er der mulighed for endnu en officiel optræden i den røde trøje, når SIF tager imod AGF – og det er en kamp, som Gojani allerede har hørt en del om på Søholt.

– Jeg ved godt, at det er en af de vigtigste kampe i sæsonen for SIF-fansene, når lokalrivalerne fra AGF kommer på besøg. Så det glæder jeg mig ekstra meget til, for jeg elsker de store kampe, hvor der er gang i den både inde på og uden for banen. Jeg håber, at der kommer rigtig mange tilskuere og allerhelst et helt fyldt stadion, og forhåbentlig kan vi tage en sejr med fra opgøret, slutter Robert Gojani.

Køb billet til SIF-AGF her!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen