15. december 2021

Godwin Attram i stort interview med Tipsbladet

Tipsbladets Kenneth Jensen har opstøvet den tidligere SIF-spiller Godwin Attram og bragt et stort og meget personligt interview med ghaneseren, som fortæller om sine oplevelser i SIF og den øvrige karriere.

Under overskriften ”En hyldest til min første fodboldkærlighed” har Tipsbladets journalist Kenneth Jensen lavet et stort og meget personligt interview med Godwin Attram, der kom til Silkeborg IF i februar 2000 som et led i det daværende samarbejde mellem SIF og PSV Eindhoven.

– Jeg elsker virkelig Danmark. Det er et meget, meget smukt land, og jeg kan huske, at klubben var meget professionel, og der var gode spillere. Jeg var eneste udlænding i klubben, men de behandlede mig godt … Det var meget taktisk. Jeg var jo en teknisk spiller, så når jeg var på bolden, var der ikke mange, der kunne tage den fra mig. Jeg ved, jeg var en rigtig god spiller, og jeg gav fansene, hvad de ville have. Jeg kunne godt lide at danse, når jeg scorede eller lagde op til et mål. Man skal huske at være glad, fodbold er også følelser, og det gælder om at udtrykke sig. Det kunne jeg godt lide. Og det ved jeg også, at fansene kunne, siger Godwin Attram blandt andet i interviewet.

Den teknisk sublime Attram spillede 31 Superliga-kampe for SIF og scorede fem mål.

Læs det på Tipsbladets hjemmeside her.

 

Foto: Tipsbladet.dk

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen