7. august 2023

Gode generalprøver for U-holdene

Bertram Binggeli scorede to mål i U17’s 5-1-sejr mod Randers i generalprøven. U15 og U13 leverede ligeledes flotte testresultater.

Randers – SIF U17: 1-5 (0-4)

Mål: Bertram Binggeli x2, Sebastian Christoffersen, Kevin Knudsen, William Kirk

Vi startede forrygende med et føringsmål af Bertram Binggeli efter 50 sek., og det udbyggede vi, inden der var gået tre minutter ved Sebastian Christoffersen efter godt forarbejde af Kevin Knudsen.

Vi spillede med god bevægelse, og når vi fik spillet forbi 1. pres, havde vi meget plads til at true på siderne og i dybden. 3-0 kom efter et kvarter, da Kevin Knudsen afsluttede et rigtigt godt angreb.

Undervejs blev det en mere lige kamp, men vi var det farligste hold, og inden pausen scorede William Kirk også direkte på frispark. Randers forsøgte at kyse os med hårdhed i duellerne, men drengene håndterede det godt og spillede kvikt, så kampen forblev på vores præmisser.

10 min. inde i 2. halvleg fik Randers direkte rødt, hvilket gav en anderledes kamp, hvor de stod meget lavt, og hvor vi forsøgte at bryde dem ned. Vi dummede os kort efter, da vi ikke fik afviklet en omstilling imod, hvor en dårlig clearing gav Randers en fri afslutning foran mål. Ellers blev de ikke farlige, og Bertram lukkede til 5-1.

De sidste 20 minutter foregik på deres halvdel, men vi blev ikke for alvor farlige trods overtallet. Vi havde lidt besvær med at spille i højt nok tempo til at bryde igennem deres lavtstående kæder. Overordnet var det over 90 min. en rigtig god præstation og et godt afsæt frem mod sæsonstarten på lørdag, hvor vi åbner sæsonen hjemme mod AGF.

Se målene fra U17-sejren her.

SIF U15 – VFF – 5-0 (5-0)

Mål: Frederik Ibsen x2, Sebastian Helbo x2 og Silas Pasgaard.

Vi rundede en god uge på træningslejr af med en stensikker sejr over Viborg FF. Vi havde mødt dem for 14 dage siden, og denne gang blev cifrene 5-0, efter en solid 1. halvleg.

I første halvleg var vi klart bedst i alle spillets facetter. Vi spillede godt fremadrettet fodbold, og jeg var meget tilfreds med vores pres, som vi havde arbejdet på i ugen. Det var sammenhængende og gjorde det svært for Viborg, og vores omstillinger blev farlige hver gang.

Anden halvleg var en mere lige kamp, efter vi havde skiftet 9 spillere ud. Jeg synes dog, at vi igen var farlige og var gode relationelt i vores pres. Desværre manglede skarpheden for vi kunne have lavet flere mål. Vi holdte dog også dem fra at score, hvilket gjorde at vi fik et godt punktum på vores træningslejr.

Alt i alt var det en rigtig god indsats af alle mand. Der var god energi og vi spillede sammen som et hold. Jeg håber vi tager samme indstilling og indsats med videre i næste uge, hvor første turneringskamp ligger og venter.

SIF U13 – FK Viborg: 3-0 (1-0).

Mål: Willum G., Magnus A. og Nicolai I.

Efter fire dage på træningslejr tog vi imod FK Viborg på femtedagen.

Vi var meget aggressive i vores høje erobringsspil, og man kunne se, at drengene havde trænet det på træningslejren. Vi fik flere gode omstillinger efter erobring, som gav gode muligheder.

Vi fik scoret til 1-0 efter et flot og direkte spil gennem midten.

Viborg begyndte at komme højere op og gå mere mand/mand. Vi valgte derfor at gå lidt mere direkte fra keeperen og over der høje pres.

Dette fortsatte vi med i 2. Halvleg, hvor vi stadig havde god kontrol over kampen, satte et hårdt 1. Pres ind, og udnyttede flere af chancerne. Det blev til 2 mål mere, og vi kunne dermed gå fra kampen med en flot og sikker 3-0 sejr.

Nu gælder det om at få de gode træningstimer og det sociale fra træningslejren med til den kommende uge. Vi har set gode ud, og vi skal fortætte med at sætte de positive krydser i bogen.