5. august 2023

“En drøm der blev til virkelighed”

Callum McCowatt kom ind fra bænken og udlignede for SIF, inden Alexander Lind sikrede sejren på 2-1 over Vejle i overtiden.

– Det var en drøm, der blev til virkelighed, da jeg scorede til 1-1 – mit første mål på JYSK park. Hver gang man scorer, er det en speciel følelse, men det er en endnu federe følelse, når man ender med at vinde kampen, og det gjorde vi heldigvis. Vi havde brug for de tre point efter et par nederlag i indledningen af sæsonen.

– Jeg synes faktisk, at vi spillede ret godt. Vejle havde et par omstillinger, der var farlige, men ellers synes jeg, at vi spillede godt og skabte mange chancer. Vi bibeholdt et højt energiniveau igennem hele kampen, hvilket både indstifterne og publikum var med til at sørge for. Vi spillede i momenter noget rigtig godt fodbold, som burde have resulteret i et par mål. Det var ikke en perfekt kamp, men i sidste ende er en sejr en sejr, så hele holdet er selvfølgelig rigtig glade, lød det indledningsvist fra Callum McCowatt, inden han uddybede, hvilken rolle han skulle påtage sig på SIF-holdet, da han blev skiftet ind efter 63 minutter.

– Som altid vil Kent have mig til at være mig selv og spille mit eget spil. Han ser til dagligt til træning, hvad jeg kan bringe til holdet, og det var det, jeg skulle forsøge at gøre i dag også, og det lykkedes heldigvis. Han vil altid have indskifterne til at bringe energi ind i kampen, hvis energiniveauet er faldet på holdet, uddybede den målscorende offensivspiller, inden han roste fansene for at være med til at realisere comebacket.

– De var fantastiske. Intet mindre. De giver os spillere så meget energi, som vi kan bruge i vores spil – de gør en stor forskel. Det er altid anderledes at spille på hjemmebane, fordi vi kan mærke vores fans, og vi kan mærke, at de støtter alt vi gør på banen. De reaktioner, sange og klapsalver de kommer med, er kun noget jeg har oplevet på landsholdet i min karriere, så det er meget unikt. De er fantastiske, lød de rosende ord til slut fra Callum McCowatt efter fredagens 2-1 sejr på hjemmebane over Vejle.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen